פודינג לחם שוקולד ® Ghirardelli
. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט טחון, חלב, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת שוקולד פקאן גירארדלי, בראוניז שוקולד קרמל Ghirardelli, ו Ghirardelli אינטנסיבי שוקולד מריר.
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד את החלב, ביצים, חמאה, וניל.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הסוכר, קינמון, אגוז מוסקט וקקאו.
מוסיפים לתערובת החלב ומקציפים.
מוסיף את הלחם, צימוקים, וצ ' יפס שוקולד.
מקררים למשך 30 עד 60 דקות, עד שהלחם ספג את רוב הנוזל. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים קלות צלחת אפיית זכוכית 9 על 13 אינץ'.
מערבבים את פודינג הלחם פעם נוספת כדי לחלק באופן שווה את הצ ' יפס והצימוקים.
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים במשך 1 שעה, או עד סט.
מגישים את הפודינג חם, או מקררים ומגישים קר.