קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

פודינג לחם שוקולד ® Ghirardelli

פודינג לחם שוקולד ® Ghirardelli
. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט טחון, חלב, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת שוקולד פקאן גירארדלי, בראוניז שוקולד קרמל Ghirardelli, ו Ghirardelli אינטנסיבי שוקולד מריר.

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא יחד את החלב, ביצים, חמאה, וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הסוכר, קינמון, אגוז מוסקט וקקאו.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים לתערובת החלב ומקציפים.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מוסיף את הלחם, צימוקים, וצ ' יפס שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
צימוקיםצימוקים
לחםלחם
5
מערבבים היטב.
6
מקררים למשך 30 עד 60 דקות, עד שהלחם ספג את רוב הנוזל. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים קלות צלחת אפיית זכוכית 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
תנורתנור
7
מערבבים את פודינג הלחם פעם נוספת כדי לחלק באופן שווה את הצ ' יפס והצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
לחםלחם
צ ' יפסצ ' יפס
8
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים במשך 1 שעה, או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מגישים את הפודינג חם, או מקררים ומגישים קר.