פודינג לחם שוקולד במיקרוגל
מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 359 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, חלב התאדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו פודינג לחם אפרסק ומשמש במיקרוגל, עוגת פודינג שוקולד במיקרוגל, ו פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הביצים, החלב והסירופ. מערבבים בעדינות לחם; נותנים לעמוד למשך 15 דקות או עד שהלחם מתרכך.
מעבירים ל -8 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת. מיקרוגל בעוצמה של 50% למשך 18-22 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
בינתיים, בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר ותמציות; מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות.