פודינג לחם שוקולד ותפוז של טרישי
שוקולד של טרישי ופודינג לחם כתום יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 464 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פודינג לחם תפוזים-שוקולד, סופלה שוקולד תפוז פודינג לחם, ו פודינג לחם כתום מרמלדה.
הוראות
מערבבים יחד סוכרים לבנים וחומים בקערה קטנה.
יוצקים חצי מתערובת הסוכר לקערת ערבוב נפרדת ומתמזגים עם חמאה, גרידת תפוזים ומיץ תפוזים וקינמון.
מורחים את תערובת החמאה בצד אחד של כל פרוסת לחם.
חתוך כל פרוסת לחם לחצי באלכסון. לסדר את משולשי הלחם בצורה חופפת בתבנית אפייה 8x8 אינץ ' עם הצד החמאה למטה.
מניחים את הסוכר שנותר, שוקולד מגורד, חלב, שמנת וביצים לתוך בלנדר, ומערבבים עד מעורבב היטב.
יוצקים את תערובת השוקולד על הלחם, מקפיד לכסות באופן שווה את הלחם. מכסים ומקררים את המנה המוכנה במשך 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים את פודינג הלחם עד חום זהוב ולהגדיר, 30 עד 40 דקות.