פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב ברי אדום עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 406 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. לכי לחנות וקחי חטיף שוקולד, ביצים, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב ברי אדום, פודינג לחם שוקולד ברי לבן, ו ברי שוקולד לבן-פודינג לחם דובדבן.
הוראות
1
תנור חום עד 177°. גריז 2 ליטר תבשיל עם קיצור או תרסיס עם ספריי בישול. בסיר 3 ליטר, לבשל שוקולד לבן וחלב על חום בינוני על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שוקולד לבן נמס (לא להרתיח). מערבבים בקוביות לחם; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
כוסות תמרים קצוצים (בערך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, להכות ביצים. מערבבים בכל המרכיבים פודינג לחם הנותרים עד מעורבב היטב. מערבבים בתערובת לחם.