קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

פודינג לחם שוקולד עם רוטב פקאן בורבון

פודינג לחם שוקולד עם רוטב פקאן בורבון
. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו פודינג לחם שוקולד עם רוטב פקאן בורבון, פודינג לחם שוקולד עם רוטב פקאן בורבון, ו פשטידת דלעת פודינג לחם עם רוטב בורבון-פקאן קשה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב: מערבבים 1 1/4 כוסות סוכר ומים בסיר גדול כבד על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מערבבים בסירופ תירס ומיץ לימון. להגביר את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הופך ענבר עמוק, צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מחבת מתערבלת מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
סירופ תירססירופ תירס
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מחבתמחבת
3
הסר מהחום; יוצקים 1 1/4 כוסות קרם (תערובת יהיה בועה למעלה), מערבבים מעל חום נמוך עד הקרמל הוא נמס וחלק. להגדיל את החום ומרתיחים עד הרוטב מצטמצם 1 2/3 כוסות, ערבוב לעתים קרובות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
קרםקרם
רוטברוטב
4
הסר מהחום; מערבבים בפקאנים ובורבון.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
פקאניםפקאנים
5
כדי להפוך את הפודינג: מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
שלב חלב, 2 כוסות שמנת, ו 1 כוס סוכר בסיר גדול כבד על חום גבוה בינוני, מערבבים עד הסוכר מתמוסס תערובת מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
הסר מהחום, להוסיף שוקולד, ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
8
מקציפים ביצים ווניל בקערה גדולה כדי להתמזג. בהדרגה לטאטא בתערובת שוקולד; להוסיף קוביות לחם ולתת לעמוד עד הלחם סופג חלק פודינג, ערבוב מדי פעם, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
שוקולדשוקולד
פודינגפודינג
ונילוניל
לחםלחם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
9
העברת תערובת לתבנית אפיית זכוכית 13x9x2 אינץ'. מכסים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) עד שנקבע במרכז, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מגישים פודינג חם או בטמפרטורת החדר עם רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב