פודינג לחם שוקולד צ'יפס
צריך קינוח צמחוני? פודינג לחם שוקולד צ'יפס יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 732 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-147 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר וניל, שוקולד, קרם שומן מלא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פודינג לחם שוקולד צ'יפס, פודינג לחם תות - שוקולד צ'יפס, ו תפוח-פודינג לחם שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 180ºC.In קערה, להקציף יחד את הביצה, חלב, שמנת וסוכר וניל. לטבול את פרוסת הלחם לתוך תערובת ביצה זו להשאיר אותו לכמה שניות בכל צד.
מניחים את פרוסות הלחם אנכית בתבנית אפייה (בדיוק כפי שהיית מעמיד פנים כדי למקם אותו בחזרה כמו כיכר במחבת)לאחר מכן, להחליק את שבבי השוקולד בין פרוסות הלחם.
אופים במשך 15-20 דקות.זמן לאכול!