פודינג לחם שקדים עם רוטב קרמל מלוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם שקדים עם רוטב קרמל מלוח. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, שקדים, חצי וחצי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: פודינג לחם עם רוטב קרמל מלוח, פודינג לחם עם רוטב ויסקי קרמל מלוח, ו פודינג לחם שוקולד דלעת עם רוטב קרמל מלוח # SundaySupper.
הוראות
מורחים שקדים על bakingsheet rimmed; טוסט, זורק באמצע, untilbeginning לחום, 12-15 דקות.
העברת שקדים מקורר אל foodprocessor.
מוסיפים חמאה, תמצית שקדים, ifusing, ומלח, ומעבדים עד המיקסהוא המרקם של פינאטבאטר הקרקע גס. תניח בצד.
לטאטא סוכר, קרם oftartar, ו 3 כפות מים mediumsaucepan. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כדי לפזר סוכר. מבשלים, מבלי לערבב, עד התערובת מתחילהלהתייבש כתמים. באמצעות heatproofspatula, מערבבים תערובת כדי להבטיח evencaramelization. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא צבע של דבש, 10-12minutes. להפחית את החום בינוני-נמוך וממשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד קרמל הוא צבע ענבר עמוק, about5 דקות יותר.
הסר קרמל מחום; זהיר בחמאה (תערובת יהיה מבעבעבגורף), ואז שמנת ומלח.
תן מגניב במחבת, ואז לשפוך לתוך קטן bowl.DO קדימה: רוטב קרמל יכול להיות made2 שבועות קדימה.
בואו להתקרר לחלוטין, לכסות, ולהירגע. לחמם מחדש לפני השימוש.
שלב חצי וחצי ושמנת בסיר בינוני.לגרד זרעים שעועית וניל; addbean. מביאים לרתיחה מעל בינוני-highheat; להסיר מן החום.
להקציף חלמונים ביצה, ביצים, סוכר, saltin קערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגהבתערובת שמנת חמה לתוך תערובת ביצים.לכסות פודינג עם פלסטיק לעטוף ולתת לעמוד במשך 30 דקות עבור טעמים להתיך.מסננים פודינג לתוך קערה גדולה; discardvanilla שעועית.
מחממים תנור ל 350°f. מחבת עוגת חמאה; להפריש. באמצעות חותך ביסקוויטים, לחתוך את outcircles מכל פרוסת לחם, reservingscraps. מסדרים שאריות לחם במחבת בשכבת אובן ולחץ קלות כדי קומפקטי.
מורחים כל לחם עגול עם almondbutter (יהיה לך קצת נשאר מעל; לשמור על טוסט לקרוא לארוחת בוקר).
מניחים את כל חמאת שקדים עגולה אבל 1 בצד למטה inpan( על גבי שאריות), חופפים בערמומיות כדי ליצור מעגל shingled.
מניחים את lastround במרכז (לחם יבוא על3 / 4 " -1 " מעל שפת פאן).
יוצקים פודינג באופן שווה על לחם.
Sprinklewith שקדים וסוכר גלם.
מניחים מחבת עוגה במחבת צלייה גדולה.
יוצקים מים חמים לתוך מחבת צלייה כדי comehalכביש את הצדדים של מחבת עוגה. מחבת Coverroasting עם נייר, tenting מעט incenter במידת הצורך כדי למנוע לגעת לחם.
אופים פודינג עד העליון כבר לא jigglesbut מרכז הוא לא ממש להגדיר, 25-30 דקות.
הסר רדיד ממחבת ולהגדיל את הביוץמספרטורה ל 191°.
אופים פודינג untilcustard מוגדר במרכז העליון isgolden חום פריך, על 25 minuteslonger.
הסר מחבת עוגה מחבת צלייה.
Letcool מעט. פודינג אבק עם אבקת סוכר. חתוך את הפרוסות.
מניחים על צלחות, רסס קרמל רוטב מעל ומעל עם מנה של קרם fraîche.