קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

פודינג לחם שקדים עם רוטב קרמל מלוח

פודינג לחם שקדים עם רוטב קרמל מלוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם שקדים עם רוטב קרמל מלוח. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, שקדים, חצי וחצי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: פודינג לחם עם רוטב קרמל מלוח, פודינג לחם עם רוטב ויסקי קרמל מלוח, ו פודינג לחם שוקולד דלעת עם רוטב קרמל מלוח # SundaySupper.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים שקדים על bakingsheet rimmed; טוסט, זורק באמצע, untilbeginning לחום, 12-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
מורחיםמורחים
טוסטטוסט
3
בואו מגניב.
4
העברת שקדים מקורר אל foodprocessor.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
5
מוסיפים חמאה, תמצית שקדים, ifusing, ומלח, ומעבדים עד המיקסהוא המרקם של פינאטבאטר הקרקע גס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
חמאהחמאה
בוטניםבוטנים
מלחמלח
1
לטאטא סוכר, קרם oftartar, ו 3 כפות מים mediumsaucepan. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כדי לפזר סוכר. מבשלים, מבלי לערבב, עד התערובת מתחילהלהתייבש כתמים. באמצעות heatproofspatula, מערבבים תערובת כדי להבטיח evencaramelization. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא צבע של דבש, 10-12minutes. להפחית את החום בינוני-נמוך וממשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד קרמל הוא צבע ענבר עמוק, about5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
קרםקרם
דבשדבש
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
2
הסר קרמל מחום; זהיר בחמאה (תערובת יהיה מבעבעבגורף), ואז שמנת ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
חמאהחמאה
קרםקרם
מלחמלח
3
תן מגניב במחבת, ואז לשפוך לתוך קטן bowl.DO קדימה: רוטב קרמל יכול להיות made2 שבועות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
4
בואו להתקרר לחלוטין, לכסות, ולהירגע. לחמם מחדש לפני השימוש.
1
שלב חצי וחצי ושמנת בסיר בינוני.לגרד זרעים שעועית וניל; addbean. מביאים לרתיחה מעל בינוני-highheat; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
קרםקרם
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
להקציף חלמונים ביצה, ביצים, סוכר, saltin קערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגהבתערובת שמנת חמה לתוך תערובת ביצים.לכסות פודינג עם פלסטיק לעטוף ולתת לעמוד במשך 30 דקות עבור טעמים להתיך.מסננים פודינג לתוך קערה גדולה; discardvanilla שעועית.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
פודינגפודינג
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מחממים תנור ל 350°f. מחבת עוגת חמאה; להפריש. באמצעות חותך ביסקוויטים, לחתוך את outcircles מכל פרוסת לחם, reservingscraps. מסדרים שאריות לחם במחבת בשכבת אובן ולחץ קלות כדי קומפקטי.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
חמאהחמאה
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
4
מורחים כל לחם עגול עם almondbutter (יהיה לך קצת נשאר מעל; לשמור על טוסט לקרוא לארוחת בוקר).
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
לחםלחם
טוסטטוסט
5
מניחים את כל חמאת שקדים עגולה אבל 1 בצד למטה inpan( על גבי שאריות), חופפים בערמומיות כדי ליצור מעגל shingled.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שקדיםחמאת שקדים
לחםלחם
6
מניחים את lastround במרכז (לחם יבוא על3 / 4 " -1 " מעל שפת פאן).
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
יוצקים פודינג באופן שווה על לחם.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
לחםלחם
8
Sprinklewith שקדים וסוכר גלם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמיסוכר גולמי
שקדיםשקדים
9
מניחים מחבת עוגה במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
טופס עוגהטופס עוגה
10
יוצקים מים חמים לתוך מחבת צלייה כדי comehalכביש את הצדדים של מחבת עוגה. מחבת Coverroasting עם נייר, tenting מעט incenter במידת הצורך כדי למנוע לגעת לחם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
טופס עוגהטופס עוגה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
11
אופים פודינג עד העליון כבר לא jigglesbut מרכז הוא לא ממש להגדיר, 25-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
הסר רדיד ממחבת ולהגדיל את הביוץמספרטורה ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
13
אופים פודינג untilcustard מוגדר במרכז העליון isgolden חום פריך, על 25 minuteslonger.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
הסר מחבת עוגה מחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
טופס עוגהטופס עוגה
15
Letcool מעט. פודינג אבק עם אבקת סוכר. חתוך את הפרוסות.
16
מניחים על צלחות, רסס קרמל רוטב מעל ומעל עם מנה של קרם fraîche.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
קרם פרשקרם פרש