תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם שקדים עם רוטב קרמל מלוח. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, שקדים, חצי וחצי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: פודינג לחם עם רוטב קרמל מלוח, פודינג לחם עם רוטב ויסקי קרמל מלוח, ו פודינג לחם שוקולד דלעת עם רוטב קרמל מלוח # SundaySupper.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מורחים שקדים על bakingsheet rimmed; טוסט, זורק באמצע, untilbeginning לחום, 12-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
מורחים
טוסט
3
בואו מגניב.
4
העברת שקדים מקורר אל foodprocessor.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
5
מוסיפים חמאה, תמצית שקדים, ifusing, ומלח, ומעבדים עד המיקסהוא המרקם של פינאטבאטר הקרקע גס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדים
חמאה
בוטנים
מלח
1
לטאטא סוכר, קרם oftartar, ו 3 כפות מים mediumsaucepan. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כדי לפזר סוכר. מבשלים, מבלי לערבב, עד התערובת מתחילהלהתייבש כתמים. באמצעות heatproofspatula, מערבבים תערובת כדי להבטיח evencaramelization. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא צבע של דבש, 10-12minutes. להפחית את החום בינוני-נמוך וממשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד קרמל הוא צבע ענבר עמוק, about5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרמל
קרם
דבש
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
2
הסר קרמל מחום; זהיר בחמאה (תערובת יהיה מבעבעבגורף), ואז שמנת ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קרמל
חמאה
קרם
מלח
3
תן מגניב במחבת, ואז לשפוך לתוך קטן bowl.DO קדימה: רוטב קרמל יכול להיות made2 שבועות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמל
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
4
בואו להתקרר לחלוטין, לכסות, ולהירגע. לחמם מחדש לפני השימוש.
1
שלב חצי וחצי ושמנת בסיר בינוני.לגרד זרעים שעועית וניל; addbean. מביאים לרתיחה מעל בינוני-highheat; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
קרם
זרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
להקציף חלמונים ביצה, ביצים, סוכר, saltin קערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגהבתערובת שמנת חמה לתוך תערובת ביצים.לכסות פודינג עם פלסטיק לעטוף ולתת לעמוד במשך 30 דקות עבור טעמים להתיך.מסננים פודינג לתוך קערה גדולה; discardvanilla שעועית.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
פודינג
קרם
סוכר
ביצה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מקציף
קערה
3
מחממים תנור ל 350°f. מחבת עוגת חמאה; להפריש. באמצעות חותך ביסקוויטים, לחתוך את outcircles מכל פרוסת לחם, reservingscraps. מסדרים שאריות לחם במחבת בשכבת אובן ולחץ קלות כדי קומפקטי.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטים
חמאה
לחם
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
תנור
4
מורחים כל לחם עגול עם almondbutter (יהיה לך קצת נשאר מעל; לשמור על טוסט לקרוא לארוחת בוקר).
מרכיבים שתצטרך
מורחים
לחם
טוסט
5
מניחים את כל חמאת שקדים עגולה אבל 1 בצד למטה inpan( על גבי שאריות), חופפים בערמומיות כדי ליצור מעגל shingled.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שקדים
לחם
6
מניחים את lastround במרכז (לחם יבוא על3 / 4 " -1 " מעל שפת פאן).
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
יוצקים פודינג באופן שווה על לחם.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
לחם
8
Sprinklewith שקדים וסוכר גלם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמי
שקדים
9
מניחים מחבת עוגה במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
טופס עוגה
10
יוצקים מים חמים לתוך מחבת צלייה כדי comehalכביש את הצדדים של מחבת עוגה. מחבת Coverroasting עם נייר, tenting מעט incenter במידת הצורך כדי למנוע לגעת לחם.
מרכיבים שתצטרך
לחם
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
טופס עוגה
רדיד אלומיניום
11
אופים פודינג עד העליון כבר לא jigglesbut מרכז הוא לא ממש להגדיר, 25-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
הסר רדיד ממחבת ולהגדיל את הביוץמספרטורה ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
13
אופים פודינג untilcustard מוגדר במרכז העליון isgolden חום פריך, על 25 minuteslonger.
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
הסר מחבת עוגה מחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
טופס עוגה
15
Letcool מעט. פודינג אבק עם אבקת סוכר. חתוך את הפרוסות.
16
מניחים על צלחות, רסס קרמל רוטב מעל ומעל עם מנה של קרם fraîche.