פודינג לחם תירס הודי
פודינג לחם תירס הודי עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 328 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מלח, ביצים, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 45% . נסו לחם תירס הודי , לחם תירס הודי (Makai Ki Roti) ופודינג לחם תירס עבור מתכונים דומים.
הוראות
הצעת הגשה: גלידת פקאן חמאה או מייפל אגוזי מלך.
ציוד מיוחד: תבנית אפייה קרמית של 6 עד 8 כוסות או קערת קרמיקה חסינת תנור
מחממים תנור ל-275 מעלות F.
שים קוביות לחם תירס בתבנית אפייה.
טורפים יחד חלב, ביצה, מולסה, ג'ינג'ר וקורט מלח ויוצקים על הלחם.
אופים על נייר אפייה באמצע התנור עד שקצה הרפרפת רק מתייצב והמרכז עדיין מתנודד, 40 עד 45 דקות. מצננים פודינג עד שהוא חם (הוא ימשיך להתייצב כשהוא מתקרר).
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפודינג. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. הכוכב הלבן של Moet & Chandon () עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()]()
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
White Star היא שמפניה רכה יותר. הוא מאוזן והרמוני היטב, עם ניחוחות עדינים של טוסט חם וג'ינג'ר. הגימור מתמשך עם רמז של דבש.