פודינג לחם תפוח וקרמל הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 162 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך שקדים, רסק תפוחים, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פודינג לחם תפוח קרמל, פודינג לחם תפוח קרמל, ו פודינג לחם תפוח קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום ל 177°. תרסיס 9 אינץ קיש צלחת או צלחת עוגה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים למעט לחם, שקדים וציפוי קרמל עם מקציף תיל עד חלקה. מקפלים בלחם.
מרכיבים שתצטרך
מים רגילים
( 23)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
יוצקים לתוך צלחת קיש; מפזרים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
4
אופים 30 עד 35 דקות או עד חום זהוב ולהגדיר.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'