פודינג לחם תפוחים, בייקון וצ'דר
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 370 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם חמאה, פלפל, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו צ'דר, בייקון ותפוח עם חרדל על לחם חיטה כפרית, פודינג תירס עם בייקון-צ'דר, ו תפוח קרמי ומרק שורש סלרי עם צ'דר בגריל, כריך בייקון ותפוח דבש חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
גריז תבשיל 2 ליטר. במחבת 10 אינץ', להמס חמאה על חום בינוני. לבשל תפוחים בחמאה 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך במכרז. מערבבים בסוכר חום; להפחית את החום לנמוך. מבשלים 5 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תפוחים רכים.
שכבה מחצית כל לחם, בייקון, תפוחים וגבינה בתבשיל. חזור עם לחם שנותר, בייקון, תפוחים וגבינה.
מערבבים את כל המרכיבים הנותרים; לשפוך על גבינה. מכסים בחוזקה ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
אופים חשפו 40 עד 45 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.