מתכון זה מספק 12 מנות. עם 370 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם חמאה, פלפל, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו צ'דר, בייקון ותפוח עם חרדל על לחם חיטה כפרית, פודינג תירס עם בייקון-צ'דר, ו תפוח קרמי ומרק שורש סלרי עם צ'דר בגריל, כריך בייקון ותפוח דבש חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
1
גריז תבשיל 2 ליטר. במחבת 10 אינץ', להמס חמאה על חום בינוני. לבשל תפוחים בחמאה 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך במכרז. מערבבים בסוכר חום; להפחית את החום לנמוך. מבשלים 5 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תפוחים רכים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שכבה מחצית כל לחם, בייקון, תפוחים וגבינה בתבשיל. חזור עם לחם שנותר, בייקון, תפוחים וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3
מערבבים את כל המרכיבים הנותרים; לשפוך על גבינה. מכסים בחוזקה ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
אופים חשפו 40 עד 45 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.