מתכון זה מספק 12 מנות. עם 370 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם חמאה, פלפל, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו צ'דר, בייקון ותפוח עם חרדל על לחם חיטה כפרית, פודינג תירס עם בייקון-צ'דר, ו תפוח קרמי ומרק שורש סלרי עם צ'דר בגריל, כריך בייקון ותפוח דבש חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
1
גריז תבשיל 2 ליטר. במחבת 10 אינץ', להמס חמאה על חום בינוני. לבשל תפוחים בחמאה 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך במכרז. מערבבים בסוכר חום; להפחית את החום לנמוך. מבשלים 5 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תפוחים רכים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שכבה מחצית כל לחם, בייקון, תפוחים וגבינה בתבשיל. חזור עם לחם שנותר, בייקון, תפוחים וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
3
מערבבים את כל המרכיבים הנותרים; לשפוך על גבינה. מכסים בחוזקה ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
אופים חשפו 40 עד 45 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.