קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון

פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון
כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם גרידת לימון, גרידת לימון, סוכר גלגלית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: גלידת מרנג לימון, גלידת מרנג לימון, ו עוגת מרנג גלידת לימון.

הוראות

1
לרוטב הלימון, היכו יחד את הביצים והחלמון עם גרידה ומיץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2
מוסיפים את הסוכר והחמאה, ואז מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים בעדינות. מערבבים עד שהרוטב מבריק ועבה כדי לצפות את החלק האחורי של הכף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר ולהשאיר להתקרר.
4
עבור הגלידה, נטישה frache קרם במכונת גלידה עד שהוא עבה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
5
הסר מן המכונה, ואז שיש ב 200ml של רוטב לימון מקורר לקפל דרך חתיכות מרנג.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
העבר למקפיא במשך 3-4 שעות עד קפוא.
7
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
חמאה 4 תבניות פודינג בודדים קו הבסיסיםנייר חסין שומן. לנצח את החמאה והסוכר עד חיוור ורך. בעדינות לקפל את הביצים קמח לסירוגין, קצת בכל פעם, עד בשילוב, ואז להוסיף את ההתלהבות ואת המיץ. כף לתוך תבניות, כך שהם שלושה רבעים מלאים ואופים במשך 20 דקות עד הזהב, עלה המשרד למגע. השאר להתקרר מעט, ואז להתברר. כדי לשרת, לחמם בעדינות את הרוטב, לשפוך מעל הפודינג וללוות עם הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לפודינג לימון. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.