קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

פודינג לימון עם תותים וסיגרים מקצפת

פודינג לימון עם תותים וסיגרים מקצפת
פודינג לימון עם תותים וסיגרים מקצפת נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך סוכר של ממתקים, מיץ לימון מתוח, תותים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: עוגת מרנג לימון עם תותים, כוסות מרנג עם תותים, לימון מאייר, ו פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון.

הוראות

1
מחממים תנור ל-200°F עם מדפים בשלישים העליונים והתחתונים. קו אפיית גיליונות עם נייר קלף. השתמש בעיפרון כדי לסמן קלף עם קווים מקבילים 5 אינץ ' זה מזה; קווים אלה יהיו המדריכים שלך בעת צנרת. הפוך נייר מעל.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לנצח לבנים עם מלח במערבל לעמוד במהירות גבוהה (או בקערה גדולה עם מערבל כף יד) עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות. בהדרגה להוסיף סוכר, מכות, ולהמשיך להכות במהירות גבוהה עד מרנג מחזיק פסגות נוקשות, מבריק. נייר מאובטח לסדינים אפייה עם הרבה מרנג.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
כפית כמה מרנג לתוך שקית מאפה צינור 5 אינץ 'ארוך סיגרים (3/4 עד 1 אינץ' רחב) על 1 תבנית אפייה, על 1 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
4
להוסיף עוד מרנג שקית מאפה צינור יותר סיגרים באותו אופן על תבנית אפייה אחרת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
מפזרים סיגרים בנדיבות עם פיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
6
אופים סיגרים בתנור, החלפת מיקום של סדינים באמצע האפייה, עד פריך אבל עדיין לבן, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
כבה את התנור ואת סיגרים מקצפת בתנור 1 שעה, ולאחר מכן להעביר מתלים חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
הגדר מסננת בסדר רשת גדולה מעל קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף יחד גרידה, מיץ, סוכר וביצים בסיר כבד 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים חמאה ומבשלים על חום נמוך בינוני, מטילים לעתים קרובות, עד שהחמאה נמסה, הקרד עבה מספיק כדי להחזיק סימנים של מקצף, והבועה הראשונה מופיעה על פני השטח, 6 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מיד כוח לימון curd דרך מסננת לתוך קערה ו curd צמרמורת, פני השטח שלו מכוסה סיבוב של נייר שעווה, עד קר, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מקציפים את הסוכר של שמנת וממתקים בקערה אחרת עם מקצף ניקה עד תערובת רק מחזיק פסגות רכות. מקפלים שליש קצפת לתוך קרם לימון כדי להבהיר, ואז לקפל בשמנת הנותרים. מחלקים בין קערות בודדות וצינה, מכוסה, אם לא משתמש מיד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
למעלה עם תותים ומגישים עם סיגרים מקצפת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
1
* סיגרים מקצפת יכול להיות מורכב עד 3 ימים קדימה ומאוחסן בשכבות, מופרדים על ידי נייר שעווה, במיכל אטום.* קורד יכול להיות מקורר עד 1 שבוע.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'