פודינג לימון עם תותים וסיגרים מקצפת
פודינג לימון עם תותים וסיגרים מקצפת נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך סוכר של ממתקים, מיץ לימון מתוח, תותים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: עוגת מרנג לימון עם תותים, כוסות מרנג עם תותים, לימון מאייר, ו פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון.
הוראות
מחממים תנור ל-200°F עם מדפים בשלישים העליונים והתחתונים. קו אפיית גיליונות עם נייר קלף. השתמש בעיפרון כדי לסמן קלף עם קווים מקבילים 5 אינץ ' זה מזה; קווים אלה יהיו המדריכים שלך בעת צנרת. הפוך נייר מעל.
לנצח לבנים עם מלח במערבל לעמוד במהירות גבוהה (או בקערה גדולה עם מערבל כף יד) עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות. בהדרגה להוסיף סוכר, מכות, ולהמשיך להכות במהירות גבוהה עד מרנג מחזיק פסגות נוקשות, מבריק. נייר מאובטח לסדינים אפייה עם הרבה מרנג.
כפית כמה מרנג לתוך שקית מאפה צינור 5 אינץ 'ארוך סיגרים (3/4 עד 1 אינץ' רחב) על 1 תבנית אפייה, על 1 אינץ ' זה מזה.
להוסיף עוד מרנג שקית מאפה צינור יותר סיגרים באותו אופן על תבנית אפייה אחרת.
מפזרים סיגרים בנדיבות עם פיסטוקים.
אופים סיגרים בתנור, החלפת מיקום של סדינים באמצע האפייה, עד פריך אבל עדיין לבן, על 2 שעות.
כבה את התנור ואת סיגרים מקצפת בתנור 1 שעה, ולאחר מכן להעביר מתלים חוט להתקרר לחלוטין.
הגדר מסננת בסדר רשת גדולה מעל קערה גדולה.
להקציף יחד גרידה, מיץ, סוכר וביצים בסיר כבד 2 ליטר.
מוסיפים חמאה ומבשלים על חום נמוך בינוני, מטילים לעתים קרובות, עד שהחמאה נמסה, הקרד עבה מספיק כדי להחזיק סימנים של מקצף, והבועה הראשונה מופיעה על פני השטח, 6 עד 9 דקות.
מיד כוח לימון curd דרך מסננת לתוך קערה ו curd צמרמורת, פני השטח שלו מכוסה סיבוב של נייר שעווה, עד קר, לפחות 1 שעה.
מקציפים את הסוכר של שמנת וממתקים בקערה אחרת עם מקצף ניקה עד תערובת רק מחזיק פסגות רכות. מקפלים שליש קצפת לתוך קרם לימון כדי להבהיר, ואז לקפל בשמנת הנותרים. מחלקים בין קערות בודדות וצינה, מכוסה, אם לא משתמש מיד.
למעלה עם תותים ומגישים עם סיגרים מקצפת.
* סיגרים מקצפת יכול להיות מורכב עד 3 ימים קדימה ומאוחסן בשכבות, מופרדים על ידי נייר שעווה, במיכל אטום.* קורד יכול להיות מקורר עד 1 שבוע.