פודינג נאגט השלישי
פודינג נאגט השלישי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה משמש 2. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 1156 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 54% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לכם דגני נאגט חיטה ושעורה, תמצית ונילן, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 79%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פודינג גוש קסוקאי, מאפינס נאגט תאנה, ו נאגט פרמיגיאנה תת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
שלב דגנים, מלח, סוכר וחלב בחלק העליון של הדוד הכפול, מעל, לא במים רותחים. מבשלים למשך 30 דקות, ואז מסירים מהאש ומערבבים פנימה ביצים ווניל.
יוצקים לתבנית אפייה של 1 ליטר.
מרפדים תבנית צלייה במגבת מטבח לחה.
מניחים תבנית אפייה על מגבת, בתוך מחבת צלייה, ומניחים מחבת צלייה על מדף התנור. ממלאים את תבנית הצלייה במים רותחים כדי להגיע לאמצע דפנות תבנית האפייה.
אופים 30 דקות, עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.