פודינג נח.
הפודינג של נוח דורש פחות או יותר 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 259 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם משמשים, צימוקים, שעורה פנינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ריזוטו חסילונים בשקיעה של נח ב', בקלה שחורה מאלסקה הפראית של נוח רוזן עם חומוס גרבנזו טרי, ו חמאת בוטנים חמאה חומה פינוקים פריכים + מכירת לאפות לנח (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השעורה והאורז בקערה בינונית, ומכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל תערובת שעורה. לכסות ולספוג לילה.
מניחים תערובת שעורה, 4 כוסות מים, ומלח בסיר גדול; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות.
הסר מהחום, ולנקז במסננת מעל קערה, הזמנת 2 1/4 כוסות בישול נוזלי.
מניחים 1/2 תערובת שעורה כוסות 1/4 כוס שמורות נוזל במעבד מזון; תהליך 2 דקות. להחזיר תערובת מחית לסיר; להוסיף תערובת השעורה הנותרים, הנותרים 2 כוסות שמור נוזל, סוכר, ואת הבא 5 מרכיבים (סוכר דרך תאנים), ערבוב לשלב. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; ומבשלים 30 דקות.
הסר מהחום; מערבבים במי ורדים, ומפזרים אגוזים וזרעי רימון.