פודינג ספוג ריבס
צריך קינוח צמחוני? פודינג ספוג ריבס יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך כל מטרה קמח, ביצים, סוכר חום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו ריבס דביק & פודינג ספוג תות, פודינג ספוג לימון, ו פודינג ספוג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. חמאה 11x7x2 אינץ ' אפייה.
מניחים חתיכות ריבס בתבנית אפייה בשכבה זוגית. לפזר סוכר חום מעל ומפזרים 2 כפות מים.
לטאטא קמח ואבקת אפייה בקערה קטנה כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות סוכר וחמאה בקערה גדולה עד חיוור ורך, על 3 דקות.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב בין תוספות. מקפלים בתערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם חלב 2 תוספות, ערבוב רק כדי להתמזג לאחר כל תוספת. כפית הבלילה מעל ריבס, החלקה למעלה כדי לכסות.
אופים קינוח עד העליון הוא חום זהוב קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 40 דקות. מגניב לפחות 30 דקות עד 1 שעה.