פודינג פאדג'השוקולד של גלנדורה (עוגה)
פודינג שוקולד פאדג'של גלנדורה (עוגה) יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 429 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר, מים, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 33 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 48%, המנה הזו טובה. נסו פודינג פאדג'השוקולד של גלנדורה (עוגה), עוגת פודינג שוקולד-פאדג, ו מתכון לעוגת פודינג שוקולד פאדג' (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה רדודה של 1 ליטר.
מקציפים קמח, אבקת אפייה, סוכר לבן, 2 כפות אבקת קקאו ומלח יחד בקערה גדולה.
מערבבים פנימה את החלב, השמן ותמצית הווניל. מערבבים פנימה אגוזים.
יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה מוכנה.
מערבבים יחד סוכר חום ושאר 1/4 כוס אבקת קקאו; מפזרים מעל הבלילה בתבנית אפייה.
יוצקים את המים הרותחים לאט מעל החלק העליון של הבלילה והציפוי.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות. החלק העליון של העוגה ייקבע והתחתון יהיה רך. הפוך עוגה חמה על מגש להגשה.