פודינג קוטג'עם רוטב קרמל ברנדי
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: ברנדי-רוטב קרמל, פודינג חג המולד עם רוטב ברנדי, ו פודינג חג המולד עם רוטב ברנדי.
הוראות
עבור העוגה: להזיז את מתלה התנור למרכז ולחמם מראש את התנור ל 350 ° F. בקערה בינונית לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח ולהניח בצד. גריז וקמח 9 על ידי 9 אינץ ' תבנית אפייה ולהניח בצד.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, קרם את החמאה על מהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מוסיפים סוכר בהדרגה, ולאחר מכן מוסיפים את הביצה, ערבוב עד רק בשילוב, על 15 שניות. להפחית את המהירות נמוכה, ואז עם מכונת ריצה, לסירוגין להוסיף חלב תערובת קמח, בשלוש קבוצות, לעצור כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך, עד משולב באופן מלא. מערבבים וניל ושופכים את הבלילה לתבנית אפייה מוכנה.
אופים עד החלק העליון של העוגה הוא חום זהוב בהיר ובוחן עוגה יוצא נקי, כ -35 דקות.
להעביר מתלה קירור חוט ולתת מגניב לפחות 10 דקות.
עבור הרוטב: לנגב את קערת מיקסר לעמוד. שמנת החמאה על מהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות. להפחית את המהירות לנמוך ולהוסיף סוכר בהדרגה. מערבבים לאט בברנדי.
מוסיפים את החלמונים והשמנת, מכים עד רק בשילוב.
העברת תערובת לדוד כפול ומבשלים על מים חמים לטאטא כל הזמן עד אור וחלק, 7 עד 10 דקות.
הסר תערובת ברנדי מחום. בזהירות לנקות לעמוד מיקסר קערה לצרף ראש whisk. לנצח את החלבונים ביצה על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס, על 2 דקות.
יוצקים תערובת ברנדי על חלבונים ביצה ואז במהירות לטאטא יחד. באמצעות שיפוד עץ, לתקוע 50 עד 60 חורים על פני השטח של העוגה, ולאחר מכן לחתוך לשרת.
יוצקים את הרוטב על העוגה ומגישים מיד.