קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג קוטג'עם רוטב קרמל ברנדי

פודינג קוטג'עם רוטב קרמל ברנדי
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: ברנדי-רוטב קרמל, פודינג חג המולד עם רוטב ברנדי, ו פודינג חג המולד עם רוטב ברנדי.

הוראות

1
עבור העוגה: להזיז את מתלה התנור למרכז ולחמם מראש את התנור ל 350 ° F. בקערה בינונית לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח ולהניח בצד. גריז וקמח 9 על ידי 9 אינץ ' תבנית אפייה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, קרם את החמאה על מהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים סוכר בהדרגה, ולאחר מכן מוסיפים את הביצה, ערבוב עד רק בשילוב, על 15 שניות. להפחית את המהירות נמוכה, ואז עם מכונת ריצה, לסירוגין להוסיף חלב תערובת קמח, בשלוש קבוצות, לעצור כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך, עד משולב באופן מלא. מערבבים וניל ושופכים את הבלילה לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
אופים עד החלק העליון של העוגה הוא חום זהוב בהיר ובוחן עוגה יוצא נקי, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
להעביר מתלה קירור חוט ולתת מגניב לפחות 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
עבור הרוטב: לנגב את קערת מיקסר לעמוד. שמנת החמאה על מהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות. להפחית את המהירות לנמוך ולהוסיף סוכר בהדרגה. מערבבים לאט בברנדי.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים את החלמונים והשמנת, מכים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
8
העברת תערובת לדוד כפול ומבשלים על מים חמים לטאטא כל הזמן עד אור וחלק, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
הסר תערובת ברנדי מחום. בזהירות לנקות לעמוד מיקסר קערה לצרף ראש whisk. לנצח את החלבונים ביצה על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
יוצקים תערובת ברנדי על חלבונים ביצה ואז במהירות לטאטא יחד. באמצעות שיפוד עץ, לתקוע 50 עד 60 חורים על פני השטח של העוגה, ולאחר מכן לחתוך לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
יוצקים את הרוטב על העוגה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה