מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: ברנדי-רוטב קרמל, פודינג חג המולד עם רוטב ברנדי, ו פודינג חג המולד עם רוטב ברנדי.
הוראות
1
עבור העוגה: להזיז את מתלה התנור למרכז ולחמם מראש את התנור ל 350 ° F. בקערה בינונית לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח ולהניח בצד. גריז וקמח 9 על ידי 9 אינץ ' תבנית אפייה ולהניח בצד.
מוסיפים סוכר בהדרגה, ולאחר מכן מוסיפים את הביצה, ערבוב עד רק בשילוב, על 15 שניות. להפחית את המהירות נמוכה, ואז עם מכונת ריצה, לסירוגין להוסיף חלב תערובת קמח, בשלוש קבוצות, לעצור כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך, עד משולב באופן מלא. מערבבים וניל ושופכים את הבלילה לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
אופים עד החלק העליון של העוגה הוא חום זהוב בהיר ובוחן עוגה יוצא נקי, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
להעביר מתלה קירור חוט ולתת מגניב לפחות 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
6
עבור הרוטב: לנגב את קערת מיקסר לעמוד. שמנת החמאה על מהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות. להפחית את המהירות לנמוך ולהוסיף סוכר בהדרגה. מערבבים לאט בברנדי.