קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג קוטג'עם רוטב קרמל ברנדי

פודינג קוטג'עם רוטב קרמל ברנדי
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: ברנדי-רוטב קרמל, פודינג חג המולד עם רוטב ברנדי, ו פודינג חג המולד עם רוטב ברנדי.

הוראות

1
עבור העוגה: להזיז את מתלה התנור למרכז ולחמם מראש את התנור ל 350 ° F. בקערה בינונית לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח ולהניח בצד. גריז וקמח 9 על ידי 9 אינץ ' תבנית אפייה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, קרם את החמאה על מהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים סוכר בהדרגה, ולאחר מכן מוסיפים את הביצה, ערבוב עד רק בשילוב, על 15 שניות. להפחית את המהירות נמוכה, ואז עם מכונת ריצה, לסירוגין להוסיף חלב תערובת קמח, בשלוש קבוצות, לעצור כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך, עד משולב באופן מלא. מערבבים וניל ושופכים את הבלילה לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
אופים עד החלק העליון של העוגה הוא חום זהוב בהיר ובוחן עוגה יוצא נקי, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
להעביר מתלה קירור חוט ולתת מגניב לפחות 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
עבור הרוטב: לנגב את קערת מיקסר לעמוד. שמנת החמאה על מהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות. להפחית את המהירות לנמוך ולהוסיף סוכר בהדרגה. מערבבים לאט בברנדי.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את החלמונים והשמנת, מכים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
8
העברת תערובת לדוד כפול ומבשלים על מים חמים לטאטא כל הזמן עד אור וחלק, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
הסר תערובת ברנדי מחום. בזהירות לנקות לעמוד מיקסר קערה לצרף ראש whisk. לנצח את החלבונים ביצה על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
יוצקים תערובת ברנדי על חלבונים ביצה ואז במהירות לטאטא יחד. באמצעות שיפוד עץ, לתקוע 50 עד 60 חורים על פני השטח של העוגה, ולאחר מכן לחתוך לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
11
יוצקים את הרוטב על העוגה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק