קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות48
מגזין

פודינג קיץ עגבניות

פודינג קיץ עגבניות
פודינג קיץ עגבניות הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו עגבניות, שמן זית ועוד, חומץ שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פודינג קיץ, פודינג קיץ, ו פודינג קיץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים x רדוד בתחתית כל עגבניה עם סכין חיתוך חדה ועגבניות בלאנש ב 2 קבוצות בסיר 5-6 ליטר של מים רותחים, 1 דקה לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
להעביר עגבניות עם כף מחורץ ללוח חיתוך, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף, החל מקצה הבקיע, עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
בעוד עגבניות מתקררות, בשר טחון ושום מחית כדי להדביק עם קמצוץ של מלח באמצעות סכין כבד גדול. חציית עגבניות חצייה, ליבות להשליך, לגרוף זרעים לתוך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה. לחץ על זרעים כדי לחלץ נוזל, ואז להשליך זרעים. קוצצים גס עגבניות, ולאחר מכן פירה גס בקבוצות עם נוזל עגבניות מתוח בבלנדר או מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בשר טחוןבשר טחון
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ עמוק מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז רסק שום sauté, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מחבת מחום בזהירות להוסיף כמות קטנה של עגבניות פירה ליד צד של מחבת (רוטב יהיה להתיז בועה במרץ). כאשר מבעבע שוכך, להוסיף פירה הנותרים, 1 3/4 כפיות מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור. להחזיר מחבת לחום ומבשל, חשוף, ערבוב מדי פעם, 5 דקות. רוטב מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה, ואז מערבבים בחומץ.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
קצצו את הקרום מפרוסות לחם, שמרו את הקרום לשימוש נוסף. אם באמצעות כיכר פולמן, לחתוך 4 פרוסות בחצי באלכסון, ולאחר מכן לחתוך 1 עגול מ 1 פרוסה יותר באמצעות חותך עוגיות. אם באמצעות כיכרות עגולות, ריבוע 5 פרוסות לחם ממרכז כיכר משולשים לחתוך 1 עגול באותו אופן. מצקת 3/4 כוס רוטב לתוך צלחת סופלה ולהתפשט כדי לכסות את התחתית. שורה תחתונה של צלחת עם לחם בצורת גלגל תנופה, לשים עגול במרכז ומשולשים fanning סביבו, כיסוי רוטב לחלוטין (ייתכן 1 משולש שנשאר). מצקת 1 1/4 כוסות רוטב על שכבת הלחם, מתפשט באופן שווה כדי לכסות. מכסים את הרוטב עם פרוסות לחם יותר, זמירה לפי הצורך כדי להתאים שכבת 1 בצלחת. חזור על שכבות 3 פעמים נוספות, באמצעות 1 1/4 כוסות רוטב עגבניות בכל פעם ומסתיים בלחם. מכסים את השכבה העליונה של הלחם עם הרוטב שנותר. לכסות את פני השטח עם פלסטיק לעטוף, ולאחר מכן העליון עם צלחת קטנה מספיק כדי להתאים רק בתוך צלחת. פודינג במשקל עם 2 פחיות כבדות (כ 2 פאונד בסך הכל) וצינה לפחות 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
מצקתמצקת
7
הסר משקולות וצלחת ולהפעיל סכין דק סביב קצה צלחת. הפוך צלחת גדולה מעל פודינג ולהפוך פודינג על צלחת. אם כל רוטב נשאר בצלחת, כפית אותו על פודינג.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
חותכים לתוך טריזים, טפטוף עם שמן זית, ומגישים צונן או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1
* רוטב עגבניות ניתן לקרר במהירות בקערת מתכת להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים, ערבוב מדי פעם. * פודינג יכול להיות מקורר עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)