קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות48
מגזין

פודינג קיץ עגבניות

פודינג קיץ עגבניות
פודינג קיץ עגבניות הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו עגבניות, שמן זית ועוד, חומץ שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פודינג קיץ, פודינג קיץ, ו פודינג קיץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים x רדוד בתחתית כל עגבניה עם סכין חיתוך חדה ועגבניות בלאנש ב 2 קבוצות בסיר 5-6 ליטר של מים רותחים, 1 דקה לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
להעביר עגבניות עם כף מחורץ ללוח חיתוך, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף, החל מקצה הבקיע, עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
בעוד עגבניות מתקררות, בשר טחון ושום מחית כדי להדביק עם קמצוץ של מלח באמצעות סכין כבד גדול. חציית עגבניות חצייה, ליבות להשליך, לגרוף זרעים לתוך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה. לחץ על זרעים כדי לחלץ נוזל, ואז להשליך זרעים. קוצצים גס עגבניות, ולאחר מכן פירה גס בקבוצות עם נוזל עגבניות מתוח בבלנדר או מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בשר טחוןבשר טחון
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ עמוק מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז רסק שום sauté, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מחבת מחום בזהירות להוסיף כמות קטנה של עגבניות פירה ליד צד של מחבת (רוטב יהיה להתיז בועה במרץ). כאשר מבעבע שוכך, להוסיף פירה הנותרים, 1 3/4 כפיות מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור. להחזיר מחבת לחום ומבשל, חשוף, ערבוב מדי פעם, 5 דקות. רוטב מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה, ואז מערבבים בחומץ.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
קצצו את הקרום מפרוסות לחם, שמרו את הקרום לשימוש נוסף. אם באמצעות כיכר פולמן, לחתוך 4 פרוסות בחצי באלכסון, ולאחר מכן לחתוך 1 עגול מ 1 פרוסה יותר באמצעות חותך עוגיות. אם באמצעות כיכרות עגולות, ריבוע 5 פרוסות לחם ממרכז כיכר משולשים לחתוך 1 עגול באותו אופן. מצקת 3/4 כוס רוטב לתוך צלחת סופלה ולהתפשט כדי לכסות את התחתית. שורה תחתונה של צלחת עם לחם בצורת גלגל תנופה, לשים עגול במרכז ומשולשים fanning סביבו, כיסוי רוטב לחלוטין (ייתכן 1 משולש שנשאר). מצקת 1 1/4 כוסות רוטב על שכבת הלחם, מתפשט באופן שווה כדי לכסות. מכסים את הרוטב עם פרוסות לחם יותר, זמירה לפי הצורך כדי להתאים שכבת 1 בצלחת. חזור על שכבות 3 פעמים נוספות, באמצעות 1 1/4 כוסות רוטב עגבניות בכל פעם ומסתיים בלחם. מכסים את השכבה העליונה של הלחם עם הרוטב שנותר. לכסות את פני השטח עם פלסטיק לעטוף, ולאחר מכן העליון עם צלחת קטנה מספיק כדי להתאים רק בתוך צלחת. פודינג במשקל עם 2 פחיות כבדות (כ 2 פאונד בסך הכל) וצינה לפחות 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גליל פירותגליל פירות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
מצקתמצקת
7
הסר משקולות וצלחת ולהפעיל סכין דק סביב קצה צלחת. הפוך צלחת גדולה מעל פודינג ולהפוך פודינג על צלחת. אם כל רוטב נשאר בצלחת, כפית אותו על פודינג.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
חותכים לתוך טריזים, טפטוף עם שמן זית, ומגישים צונן או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1
* רוטב עגבניות ניתן לקרר במהירות בקערת מתכת להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים, ערבוב מדי פעם. * פודינג יכול להיות מקורר עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך