פודינג קן ציפורים
צריך קינוח צמחוני לקטו אובו? פודינג קן ציפורים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 680 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. אם יש לך אגוז מוסקט טחון, קרם אבנית, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-44 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 40%, המנה הזו די טובה. נסו ציפורים בקן, טופר קן ציפורים, ו עוגיות קן ציפורים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). חמאה תבנית אפייה של 2 ליטר.
מניחים תפוחים בצלחת מוכנה. ממלאים את הליבה של כל תפוח בסוכר חום, לוחצים מעט כלפי מטה. שמור את כל הסוכר שנותר.
מפזרים את כל התפוחים עם 1/4 כפית אגוז מוסקט.
מכניסים את התבשיל לתנור שחומם מראש כדי להתחיל לאפות בזמן שהבלילה מוכנה.
מקציפים חלבונים עד נוקשה. בקערה נפרדת מקציפים חלמונים עד שהם משנים את צבעם. מערבבים חלב וטעם מייפל לחלמונים טרופות. בקערה שלישית שלבו קמח, קרם אבנית, אבקת אפייה, מלח וכל סוכר חום שנותר עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים תערובת קמח בבת אחת לתערובת חלמון ביצה ומערבבים לתערובת אחידה. מקפלים חלבונים טרופים לבלילת חלמון.
מוציאים תפוחים מהתנור ויוצקים את הבלילה באופן שווה מעל ומסביב לתפוחים.
אופים בתנור שחומם מראש 45 עד 60 דקות נוספות, עד שהקרום משחים. הופכים כל תפוח, מוקף בקרום רך כלשהו לצלחת ומגישים בבת אחת עם שמנת ממותקת.
להכנת שמנת ממותקת: מערבבים סוכר קונדיטורים ו 1/4 כפית אגוז מוסקט לשמנת כבדה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב פודינג עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "