פודינג קרמל
פודינג קרמל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 149 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו ביצים, אגוז מוסקט טחון, וניל, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו פודינג קרמל עם רוטב קרמל מלוח, עוגת פודינג קרמל, ו פודינג קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1/2 כוס סוכר בסיר 1 ליטר כבד על אש נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן, עד הסוכר נמס חום זהוב. מחלקים סירופ סוכר בין שישה כוסות פודינג 6-אונקיה; להטות כוסות לתחתיות מעיל. אפשר סירופ להקשיח בכוסות על 10 דקות.
מערבבים ביצים, 1/3 כוס סוכר, וניל ומלח בקערה בינונית. מערבבים בהדרגה בחלב.
מניחים כוסות במחבת מלבנית, 13x9x2 אינץ', על מתלה תנור.
יוצקים מים חמים מאוד למחבת בתוך 1/2 אינץ ' של צמרות כוסות.
אופים כ 45 דקות או עד סכין מוכנס באמצע הדרך בין מרכז קצה יוצא נקי.
הסר כוסות מהמים. מגניב 30 דקות. מכסים ומקררים עד ההגשה או עד 48 שעות.
כדי unmold, בזהירות לשחרר את הצד של פודינג עם סכין או מרית קטנה.
מניחים צלחת קינוח או צלחת על גבי כוס, מחזיק בחוזקה, להפוך צלחת כוס במהופך. לנער כוס בעדינות כדי לשחרר פודינג. סירופ קרמל יהיה לרוץ במורד הצדדים של פודינג, ויצרו רוטב.