פודינג קרמל קרואסון
פודינג קרמל קרואסון הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת כבדה, מים, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פודינג קרמל קרואסון, פודינג קרואסון קרמל, ו פודינג קרואסון קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה קלה צלחת אפייה רדודה 1 ליטר ולסדר את חתיכות קרואסון בצלחת. בסיר קטן, מערבבים את הסוכר והמים על חום גבוה למדי עד שהסוכר מתמוסס; לשטוף את כל הגבישים בצדדים עם מברשת מאפה רטובה. מבשלים בלי לערבב עד צורות קרמל ענבר בינוני, על 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בקרם, חלב ובורבון. מבשלים על אש נמוכה רק עד שכל קרמל מוקשה מתמוסס.
בקערה, לטאטא את הביצים. בהדרגה להקציף בקרמל החם.
יוצקים על קרואסונים ולתת לעמוד במשך 10 דקות, הקשה על קרואסונים כדי לשמור אותם מתחת למים.
אופים את הפודינג במרכז התנור במשך 20 דקות, עד נפוח וזהב.
בואו מגניב במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת.