פודינג ריבה ולחם
ריבה ופודינג לחם יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 736 קלוריות. אם יש לך סוכר, חמאה, ריבת תות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 24%. מתכונים דומים: פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, פודינג לחם מלטזי (באמצעות לחם מעופש), ו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
חמאה 9 על ידי 13 אינץ זכוכית תבנית אפייה. סדר חצי בריוש לאורך החלק התחתון של המנה, לחתוך או לקרוע את הפרוסות כדי להתאים.
מורחים 3/4 כוס הריבה על גבי ומכסים עם הלחם הנותר.
לטאטא את הביצים, סוכר, 2 1/2 כוסות חלב, ואת וניל יחד; לשפוך על הלחם. לחץ כדי להשרות ולהבריש את החלק העליון עם 4 כפות של חמאה מומסת. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 15 דקות.
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות במשך 15 דקות או עד הפודינג מוגדר.
מחממים את המטגן. בקערה, לטאטא את הנותרים 1 כף חלב עם הסוכר של ממתקים. מערבבים את שאר חמאה מומסת ריבה עד התערובת חלקה.
מורחים את התערובת על החלק העליון של הפודינג, במקום תחת המטגן, ומטגנים עד זיגוג זהוב.
מגישים חם או חם, מעוטר תותים טריים.