פודינג ריבס
פודינג ריבס דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 208 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-49 היו אומרים שזה פגע במקום. . אם יש לכם חלב חמאה, סוכר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פודינג ריבס, קינוח פודינג ריבס, ו עוגת פודינג ריבס.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, 1/2 כוס סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מערבבים ב 1/4 כוס חמאה עם מזלג, או לשפשף בין האצבעות שלך עד שהוא בחתיכות קטנות. מערבבים בחמאה רק עד מעורבב.
מורחים באופן שווה בתחתית המחבת מוכנה.
הפוך שכבה של ריבס על הבלילה בצלחת, ואז מפזרים 1 כוס סוכר על זה. נקודה עם שאר החמאה.
מפזרים אגוז מוסקט, ואז לשפוך מים רותחים על כל העניין.
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהבלילה מבושלת דרך וריבס רך.