פודינג ריזוטו תפוזים-וניל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פודינג ריזוטו תפוזים וניל. מתאים ל-7 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 204 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. זה עובד טוב כמו קינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מלח, מיץ לימון, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פודינג אורז ריזוטו עם סוכר חום ווניל, פודינג אורז עם שעועית וניל, כתום ורום, ו פודינג אורז עם תפוז מלוח-וניל.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר גדול. לגרד זרעים שעועית וניל; מערבבים זרעים שעועית לתוך תערובת חלב. מביאים לרתיחה (לא להרתיח). מכסים וחמים על אש נמוכה.
מניחים אורז במחבת חצי בינונית על אש בינונית; מבשלים 3 דקות, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים במלח.
מוסיפים תערובת חלב, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות עד כל חלק נספג לפני הוספת הבא (כ 45 דקות).
הסר מהחום; מערבבים בקליפה ומיצים.
הסר שעועית וניל, ולהשליך. צ ' יל ריזוטו לפחות 3 שעות לפני ההגשה.