קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות7
ציון בריאות9
מגזין

פודינג ריזוטו תפוזים-וניל

פודינג ריזוטו תפוזים-וניל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פודינג ריזוטו תפוזים וניל. מתאים ל-7 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 204 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. זה עובד טוב כמו קינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מלח, מיץ לימון, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פודינג אורז ריזוטו עם סוכר חום ווניל, פודינג אורז עם שעועית וניל, כתום ורום, ו פודינג אורז עם תפוז מלוח-וניל.

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר גדול. לגרד זרעים שעועית וניל; מערבבים זרעים שעועית לתוך תערובת חלב. מביאים לרתיחה (לא להרתיח). מכסים וחמים על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
זרעיםזרעים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מניחים אורז במחבת חצי בינונית על אש בינונית; מבשלים 3 דקות, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים במלח.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים תערובת חלב, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות עד כל חלק נספג לפני הוספת הבא (כ 45 דקות).
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
4
הסר מהחום; מערבבים בקליפה ומיצים.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
5
הסר שעועית וניל, ולהשליך. צ ' יל ריזוטו לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.