פודינג ריקוטה: בודינו די ריקוטה
פודינג ריקוטה: בודינו די ריקוטה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 1025 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. לכו לחנות ואספו גרידת לימון, סוכר, סוכר איכותי במיוחד ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 13%, וזה לא כל כך עצום. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בודינו די ריקוטה (פודינג ריקוטה), פרחי קישואים מטוגנים עם ריקוטה באפלו: פיורי די זוקה פריטה עם ריקוטה די בופלן ופומודורי, ו קציצות עגל וריקוטה: פולפטין די ריקוטן וויטלו.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס בקערה קטנה, משלבים את הסוכר של הקונדיטורים עם קמצוץ קינמון ומניחים בצד.
משמנים ומקמחים תבנית פודינג 2 ליטר ומניחים בצד.
בקערה בינונית שלבו את הריקוטה עם הקינמון שנותר והוסיפו את 2 הביצים, 3 החלמונים, הקמח, הסוכר, גרידת התפוז המסוכרת, הברנדי וגרידת הלימון.
מערבבים היטב לשילוב. מקפלים פנימה את החלבונים.
הופכים את התערובת לתבנית הפודינג, ממלאים אותה לקיבולת 2/3 ואופים בתנור למשך 30 דקות. מכבים את האש ומשאירים לנוח בתנור 6 דקות.
מוציאים מהתנור, הופכים לכלי הגשה ומגישים מיד, מאובקים בתערובת הסוכר והקינמון של הקונדיטורים.
בסיר של 2 ליטר, שלבו את הסוכר והמים והביאו לרתיחה, וודאו שכל הסוכר מומס.
מסירים מהאש. בסיר גדול שלבו את הקליפה ומספיק מים קרים לכיסוי והביאו לרתיחה.
הסר את ההתלהבות, לשטוף עם מים קרים לחזור על התהליך 2 פעמים נוספות.
מניחים את הגרידה המולבנת בסיר ויוצקים את הסירופ על הגרידה, מוסיפים סנטימטר נוסף לכיסוי הגרידה. מביאים לרתיחה, מצמצמים לרתיחה ומבשלים עד שהגרידה שקופה ורכה.
מסננים את הסירופ ומניחים את הגרידה על רשת קירור. זורקים פנימה סוכר ושומרים בכלי אטום.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפודינג. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "