פודינג שוקולד
פודינג שוקולד יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 266 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו טבעית, עמילן תירס, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג שוקולד ללא ביצים / Easy Pudding s, פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, ו פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים 1 1/2 כוסות חלב, סוכר, ואת הקקאו בסיר שאינו מגיב. להביא לרתיחה, מעל חום בינוני גבוה.
בינתיים, לטאטא את הנותרים 1/2 כוס חלב, קורנפלור, מלח, חלמונים, וניל בקערה. בהדרגה לטאטא את החלב החם לתערובת הביצה. חזור לסיר ומבשל על אש בינונית גבוהה לטאטא כל הזמן, עד הפודינג מגיע לרתיחה מלאה. להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים, ולהמשיך לטאטא עד עבה, על 2 או 3 דקות יותר.
יוצקים את הפודינג לתוך 6 כוסות קטנות. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 4 שעות או באופן אידיאלי למשך הלילה עד לסט.
ממש לפני ההגשה לשפוך את השמנת לתוך קערה צוננת. שוט את הקרם עם מקציף או מערבל שנערך ביד, ולהמשיך להכות עד פסגות רכות טופס. הקפד לא להכות יותר מדי את הקרם או שזה יהיה מגורען.
מגישים כל פודינג עם מנה של קצפת על גבי.