פודינג שוקולד דל שומן
פודינג שוקולד דל שומן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 286 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. אם יש לך תמצית ונילן, אבקת קקאו, חלב אידוי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 36%. מתכונים דומים: פודינג שוקולד דל שומן, פודינג שוקולד דל שומן, ו פודינג חג המולד דל שומן.
הוראות
הקציפו את צוף האגבה, עמילן התירס והמלח בסיר עם תחתית כבדה.
מקציפים פנימה את החלב המאודה וחלבוני הביצה עד לאיחוד טוב. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך הקצפה מתמדת, עד שהתערובת מבעבעת ומתעבה, כ -10 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה 1 כף וניל.
מעבירים 1 כוס מהתערובת לקערה בינונית.
מוסיפים את השוקולד צ 'יפס הלבן ואת 1 כפית הוניל הנותרת ומערבבים עד שהצ' יפס נמס.
מוסיפים את אבקת הקקאו ושוקולד צ 'יפס חצי מתוק לפודינג שנותר ומערבבים עד שהצ' יפס נמס.
מחלקים את פודינג השוקולד בין הכלים ומעליהם פודינג הוניל. מכסים בניילון ומכניסים למקרר עד סט, לפחות 2 שעות. קוצצים מעט שוקולד צ ' יפס לפיזור מעל.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפודינג שוקולד. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "