קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פודינג שוש

פודינג שוש
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך חמאה, קורנפלור, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: קרמל ליקוריץ, רצועות עוגיות שוש, ו ליקריץ וארטיקים קוקוס.

הוראות

1
שלב שוש, מלח, 4 כוסות חלב, ו 1/3 כוס סוכר בסיר כבד 2-3 ליטר וחום על חום נמוך בינוני (לא נותנים לרתיחה), ערבוב לעתים קרובות, עד שוש מומס, 18 עד 20 דקות. (אם ליקריץ הוא לא מומס לחלוטין, לתת תערובת לעמוד את החום, חשוף, לטאטא מדי פעם, 10 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות חכמיםסוכריות חכמים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הגבר את החום עד בינוני והבא תערובת חלב לרתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
מערבבים יחד קורנפלור ונותר 1/2 כוס חלב בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
להקציף תערובת קורנפלור לתוך תערובת ליקוריץ ומבשלים, לטאטא, 2 דקות כדי להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
סוכריות חכמיםסוכריות חכמים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
לטאטא יחד חלמונים ביצה ונשאר 2 1/2 כפות סוכר בקערה בינונית עד בשילוב היטב, ולאחר מכן להוסיף תערובת חלב חם בזרם איטי, לטאטא. חזור לסיר ומבשל על חום מתון, תוך ערבוב מתמיד, עד רושמים מדחום 170 ° F. מיד לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה ומערבבים חמאה עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
פודינג קר, פני השטח שלו מכוסים עם סיבוב של נייר שעווה, עד קר מאוד, על 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
7
רק לפני ההגשה, בעדינות להקציף פודינג, ולאחר מכן לחלק בין 6 כוסות או קערות.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
מגישים עם עוגות שקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1
פודינג יכול להיות מקורר בקערה, פני השטח שלו מכוסה בנייר שעווה וקערה מכוסה בניילון נצמד לאחר 4 שעות, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o