פודינג שוש
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך חמאה, קורנפלור, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: קרמל ליקוריץ, רצועות עוגיות שוש, ו ליקריץ וארטיקים קוקוס.
הוראות
שלב שוש, מלח, 4 כוסות חלב, ו 1/3 כוס סוכר בסיר כבד 2-3 ליטר וחום על חום נמוך בינוני (לא נותנים לרתיחה), ערבוב לעתים קרובות, עד שוש מומס, 18 עד 20 דקות. (אם ליקריץ הוא לא מומס לחלוטין, לתת תערובת לעמוד את החום, חשוף, לטאטא מדי פעם, 10 דקות.)
הגבר את החום עד בינוני והבא תערובת חלב לרתיחה חשופה.
מערבבים יחד קורנפלור ונותר 1/2 כוס חלב בקערה קטנה.
להקציף תערובת קורנפלור לתוך תערובת ליקוריץ ומבשלים, לטאטא, 2 דקות כדי להתעבות.
לטאטא יחד חלמונים ביצה ונשאר 2 1/2 כפות סוכר בקערה בינונית עד בשילוב היטב, ולאחר מכן להוסיף תערובת חלב חם בזרם איטי, לטאטא. חזור לסיר ומבשל על חום מתון, תוך ערבוב מתמיד, עד רושמים מדחום 170 ° F. מיד לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה ומערבבים חמאה עד משולב.
פודינג קר, פני השטח שלו מכוסים עם סיבוב של נייר שעווה, עד קר מאוד, על 4 שעות.
רק לפני ההגשה, בעדינות להקציף פודינג, ולאחר מכן לחלק בין 6 כוסות או קערות.
פודינג יכול להיות מקורר בקערה, פני השטח שלו מכוסה בנייר שעווה וקערה מכוסה בניילון נצמד לאחר 4 שעות, עד 3 ימים.