קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות8
ציון בריאות4
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג שזיפים

פודינג שזיפים
זמן הכנת המתכון כ 8 שעות זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו קמח לגידול עצמי, תבלין טחון, פירורי לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 34%. נסו פודינג שזיפים, פודינג שזיפים אפוי, ו Parfaits פודינג שזיפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמח, תבלין, suet, פירורי לחם וסוכר בקערה גדולה. טיפ בפירות, קליפה, דובדבנים (אם משתמשים) וגזר, ואז מערבבים היטב כדי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
SuetSuet
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את שאר החומרים ומכים עד לשלב ביסודיות.
3
כפית את התערובת לתוך קערת פודינג חמאה 1.2 ליטר (עם דיסק חמאה של נייר greaseproof בתחתית) ולחץ למטה היטב, משאיר מקום לפודינג לעלות קצת במהלך אידוי. מכסים עם מעגל של שמנוניםנייר חסין, ואז לכסות עם בד פודינג או לסכל ולקשור היטב עם חוט.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
לעמוד בקערה על צלחת הפוכה בסיר וחצי למלא עם מים רותחים. מכסים בחוזקה ואדים במשך 8 שעות, ציפוי את המים לפי הצורך. השאר להתקרר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את הפודינג מהמחבת וזרוק את הבד או נייר כסף ונייר. ואז לכסות עם greaseproof טרי נייר ובד. אחסן את הפודינג שלך במקום קריר ויבש עד הנדרש - אתה יכול להאכיל אותו עם כמה כפות ברנדי פעם בכמה זמן. לפני ההגשה, קיטור שוב במשך 2-3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "