פודינג שזיפים ושקדים
פודינג שזיפים ושקדים הוא lacto אובו צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 71 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם שקדים טחונים, קינמון, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה לא כזה אדיר. פודינג שזיפים, Parfaits פודינג שזיפים, ו פודינג שזיפים של פיראטים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
לזרוק את השזיפים, קינמון, גרידת לימון וברנדי, אם באמצעות, יחד בקערה, ואז לעזוב כדי לשכך בזמן שאתה עושה את הבלילה.
שמנת חמאה וסוכר עם מקציף חשמלי עד חיוור ורך, מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז להטות את הקמח ושקדים טחונים.
מערבבים עד משולב לחלוטין.
להטות את הפרי לתוך צלחת אפייה רדוד חמאה, כפית על הבלילה עוגה, ואז מפזרים על השקדים המתקלפים.
אופים במשך 35-40 דקות עד השחמה מבושל דרך. בדוק אם הפודינג מוכן על ידי החדרת שיפוד. אם זה יוצא נקי, הפודינג מוכן; אם יש קצת הבלילה על שיפוד, ואז לתת לו כמה דקות יותר.
מוציאים מהתנור ומגישים חם עם קרם קרוש.