פודינג של Chomeur
גשו לסופר וקנו חלב, סוכר חום, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. נסו שיכור Ghostly זולל יריות פודינג - אודה שלי לכוסות פודינג ליל כל הקדושים, פודינג שוקולד ללא ביצים / Easy Pudding s, ו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
לנפות את הקמח ואבקת אפייה יחד בקערה קטנה. לנצח את הביצה, סוכר, ו 1/4 כוס מרגרינה יחד בקערה גדולה.
מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב לתערובת הביצה, ערבוב רק כדי לשלב.
יוצקים את הבלילה לתוך המנה מוכנה.
מביאים את המים לרתיחה בסיר; מערבבים את הסוכר החום, מרגרינה 1/4 כוס, ותמצית וניל לתוך המים וחוזרים לרתיחה במשך 2 דקות.
יוצקים את הרוטב על הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמרכז מוגדר, כ 45 דקות.