קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

פודינג של Chomeur

פודינג של Chomeur
גשו לסופר וקנו חלב, סוכר חום, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. נסו שיכור Ghostly זולל יריות פודינג - אודה שלי לכוסות פודינג ליל כל הקדושים, פודינג שוקולד ללא ביצים / Easy Pudding s, ו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
לנפות את הקמח ואבקת אפייה יחד בקערה קטנה. לנצח את הביצה, סוכר, ו 1/4 כוס מרגרינה יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
מרגרינהמרגרינה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב לתערובת הביצה, ערבוב רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ביצהביצה
4
יוצקים את הבלילה לתוך המנה מוכנה.
5
מביאים את המים לרתיחה בסיר; מערבבים את הסוכר החום, מרגרינה 1/4 כוס, ותמצית וניל לתוך המים וחוזרים לרתיחה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
סוכר חוםסוכר חום
מרגרינהמרגרינה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
יוצקים את הרוטב על הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמרכז מוגדר, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור