קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

פודינג שלג לימון

פודינג שלג לימון
פודינג שלג לימון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתאים ל-6 ומחירו 36 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 138 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . אם יש לך עמילן תירס, חלבוני ביצה, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 21% . הציון הזה לא כל כך גדול. פודינג שלג לימון עם רוטב רפרפת בזיליקום , פודינג שלג עם רוטב גראנד מרנייה ופודינג שלג לימוני עם רוטב רפרפת ורדים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בסיר בינוני מערבבים מים, מיץ לימון, סוכר ומלח. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מערבבים עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת מרקם חלק; להוסיף לסיר. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד לקבלת מרקם חלק וצלול.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
בקערה קטנה מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיפים לסיר ומקציפים במטרפה עד לקבלת תערובת אחידה, כ-2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מניחים לעמוד במשך 4 דקות.
6
מסירים מהאש ומצננים.
7
בינתיים, לרוטב, מערבבים חלמונים, מלח וסוכר בסיר כבד. מערבבים בהדרגה חלב. מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד שהתערובת מצפה את גב הכף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
מסירים מהאש; מניחים מיד את המחבת במים קרים להתקררות. מערבבים במשך 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים וניל. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
10
להגשה, כף פודינג לכלי הגשה אישיים ומעליו רוטב. הרוטב ישקע לתחתית הכלי. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה