פודינג שלג לימון
פודינג שלג לימון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתאים ל-6 ומחירו 36 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 138 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . אם יש לך עמילן תירס, חלבוני ביצה, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 21% . הציון הזה לא כל כך גדול. פודינג שלג לימון עם רוטב רפרפת בזיליקום , פודינג שלג עם רוטב גראנד מרנייה ופודינג שלג לימוני עם רוטב רפרפת ורדים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר בינוני מערבבים מים, מיץ לימון, סוכר ומלח. להביא לרתיחה.
מערבבים עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת מרקם חלק; להוסיף לסיר. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד לקבלת מרקם חלק וצלול.
בקערה קטנה מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף נוקשה.
מוסיפים לסיר ומקציפים במטרפה עד לקבלת תערובת אחידה, כ-2 דקות.
מניחים לעמוד במשך 4 דקות.
בינתיים, לרוטב, מערבבים חלמונים, מלח וסוכר בסיר כבד. מערבבים בהדרגה חלב. מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד שהתערובת מצפה את גב הכף.
מסירים מהאש; מניחים מיד את המחבת במים קרים להתקררות. מערבבים במשך 1-2 דקות.
להגשה, כף פודינג לכלי הגשה אישיים ומעליו רוטב. הרוטב ישקע לתחתית הכלי. מקררים שאריות.