קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

פודינג שלג לימון

פודינג שלג לימון
פודינג שלג לימון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתאים ל-6 ומחירו 36 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 138 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . אם יש לך עמילן תירס, חלבוני ביצה, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 21% . הציון הזה לא כל כך גדול. פודינג שלג לימון עם רוטב רפרפת בזיליקום , פודינג שלג עם רוטב גראנד מרנייה ופודינג שלג לימוני עם רוטב רפרפת ורדים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בסיר בינוני מערבבים מים, מיץ לימון, סוכר ומלח. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מערבבים עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת מרקם חלק; להוסיף לסיר. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד לקבלת מרקם חלק וצלול.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
בקערה קטנה מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים לסיר ומקציפים במטרפה עד לקבלת תערובת אחידה, כ-2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מניחים לעמוד במשך 4 דקות.
6
מסירים מהאש ומצננים.
7
בינתיים, לרוטב, מערבבים חלמונים, מלח וסוכר בסיר כבד. מערבבים בהדרגה חלב. מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד שהתערובת מצפה את גב הכף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
8
מסירים מהאש; מניחים מיד את המחבת במים קרים להתקררות. מערבבים במשך 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים וניל. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
10
להגשה, כף פודינג לכלי הגשה אישיים ומעליו רוטב. הרוטב ישקע לתחתית הכלי. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם