פודינג תאנים דביק וחם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג תאנים דביק חם. מנה אחת מכילה 2454 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 134 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך שמנת כבדה, מים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו פודינג תאנים, מאפינס פודינג תאנים, ו עוגיות חמאת פודינג פיגי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מוסיפים את התאריכים, תאנים מיובשים ומים לסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בסודה לשתייה.
בואו מגניב במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף לבלנדר ו מחית.
באמצעות מערבל יד, קרם חמאה וסוכר בקערה גדולה.
הוסף את הביצים והכה היטב. מקפלים את הקמח, את תערובת פריד תאריך והשוקולד.
שים את התערובת לתוך 4 חמאה, 1-כוס אישית ramekins, מילוי באמצע הדרך או מעט מתחת. מכניסים לתנור ואופים במשך 20 עד 25 דקות.
הכן את הרוטב על ידי ערבוב הסוכר, שמנת וחמאה בסיר בינוני על אש נמוכה. מבשלים עד הסוכר מתמוסס. להעלות את החום ולהביא לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד incorporated.
הסר את ramekins מהתנור ולתת לעמוד במשך 10 דקות. ניתן להגיש את ramekin או unmolded על צלחת קטנה. עם סכין קיצוץ לחתוך צלב בחלק העליון של פודינג לרוטב.
יוצקים את הרוטב לתוך הצלב במרכז כל פודינג, ואז לשפוך יותר רוטב על puddings וזה מאפשר להשרות מעט. למעלה עם תאנים טריות וגלידת וניל או קצפת בכבדות.