פודינג תירס
פודינג תירס יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 766 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 54 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש סוכר, פלפל, מונטריי ג'ק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פודינג תירס, פודינג תירס, ו פודינג תירס (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 8 על ידי 12 אינץ ' תבנית אפייה או אחר צלחת אפייה רדודה של בערך באותו גודל. במחבת בינונית לא דביקה, ממיסים את החמאה על אש נמוכה למדי.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיף את הפלפלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפלפלים הם מכרז, על 5 דקות יותר. מערבבים את החזיר, מלח, פלפל שחור ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה. להפריש להתקרר.
בינתיים, לשלב את התירס וחצי וחצי בבלנדר או מעבד מזון מחית עד חלקה.
מוסיף את הביצים, סוכר, קאיין. להתמזג ביסודיות.
כפית את תערובת פלפל לתבנית אפייה מוכנה ולאחר מכן מפזרים את שקע מונטריי מעל.
יוצקים את תערובת הביצים על כל.
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז הפודינג יוצא נקי, כ -40 דקות.
וריאציות:: להשמיט את החזיר עבור גרסה ללא בשר, או להחליף אותו עם צ ' וריסו מבושל מתפורר עבור פודינג spicier.
המלצה ליין: חפשו מרלו עדין ופירותי מצ ' ילה. יינות אלה יש את המרקם הרך הנפלא וטעמי ברי בשלים אחד מצפה מרלו, יחד עם נימות ארציים במקצת כי יתחתן יפה עם התירס.