פודינג תירס אני
פודינג תירס אני יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 354 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח, בצל, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. מתכונים דומים: פודינג תירס, פודינג תירס, ו פודינג תירס.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מעט גריז תבשיל קדרה 2 ליטר.
מטגנים את הבצל, פלפלים אדומים ושום בשמן זית.
מוסיפים את התירס וממשיכים לבשל.
בסיר אחר להביא את החלב לרתיחה ומערבבים לאט בקמח התירס. מבשלים במשך 2 עד 3 דקות כל הזמן ערבוב עד עבה.
הסר מהחום, ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
לטאטא את הביצים וחלבוני ביצה יחד ולאט לאט להוסיף אותם לתערובת קמח התירס. מערבבים בתערובת הבצל, גבינה מגורדת ופטרוזיליה לתוך תערובת קמח התירס. תערובת כפית לתוך תבשיל מוכן.
מפזרים למעלה עם גבינה מגוררת יותר שבבי טורטייה תירס כתוש.
אופים במשך 40 עד 45 דקות או עד המשרד.