פודינג תירס אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, חלב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פודינג תירס, פודינג תירס, ו פודינג תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מעט גריז תבשיל קדרה 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
תנור
2
מטגנים את הבצל, פלפלים אדומים ושום בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
שמן זית
שום
בצל
3
מוסיפים את התירס וממשיכים לבשל.
מרכיבים שתצטרך
תירס
4
בסיר אחר להביא את החלב לרתיחה ומערבבים לאט בקמח התירס. מבשלים במשך 2 עד 3 דקות, כל הזמן ערבוב עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
הסר מהחום ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
6
לטאטא את הביצים וחלבוני ביצה יחד ולאט לאט להוסיף אותם לתערובת קמח התירס. מערבבים בתערובת הבצל, גבינה מגורדת ופטרוזיליה לתוך תערובת קמח התירס. תערובת כפית לתוך תבשיל מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גבינה קרועה
חלבונים
קמח תירס
פטרוזיליה
בצל
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
מקציף
7
מפזרים למעלה עם גבינה מגוררת יותר שבבי טורטייה תירס כתוש.