קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

פודינג תירס עם צ'וריסו ופטריות

פודינג תירס עם צ'וריסו ופטריות
פודינג תירס עם צ'וריסו ופטריות נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח תירס, שמן זית, גבינת מונטריי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו תירס מוקרם ופטריות ממולאות בצ'וריסו, פטריות ממולאות בצ'וריסו, ו Timbales פודינג מלוח של ירקות חרדל & פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 375°f. קלות חמאה אפייה צלחת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז sauté chorizo, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעבירים עם כף מחוררת למגבות נייר כדי לנקז בקצרה, ולאחר מכן להעביר צ ' וריסו לתבנית אפייה. שמור שומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מוסיפים שמן כפות שנותר לשומן במחבת וחום על חום גבוה בינוני, ואז פטריות sauté, ערבוב מדי פעם, עד פטריות נוזליות לתת את הוא התאדה פטריות הם השחמה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להוסיף צ ' ילה ו sauté, ערבוב, עד שהתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
6
העברה לתבנית אפייה עם צ ' וריסו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
פירה 2 כוסות תירס עם גבינת שמנת, קמח תירס, וסוכר במעבד מזון עד חלקה ככל האפשר (תערובת עדיין יהיה מגורען).
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
לטאטא יחד ביצים, חלב ומלח בקערה גדולה עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
לטאטא פירה תירס, בצל ירוק, 1 1/2 גבינות כוסות, ונשאר 2 כוסות תירס עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
יוצקים תערובת לתבנית אפייה ומפזרים באופן שווה עם גבינת כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
11
אופים עד נפוח, להגדיר, וזהב, 50 דקות עד 1 שעה. מגניב מעט לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
פודינג יכול להיות אפוי 1 יום קדימה, אם כי מרקם לא יהיה קל או שמנת. מגניב לגמרי, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. מחממים, חשופים, בתנור 177° 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה