קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

פודינג תירס עם צ'וריסו ופטריות

פודינג תירס עם צ'וריסו ופטריות
פודינג תירס עם צ'וריסו ופטריות נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח תירס, שמן זית, גבינת מונטריי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו תירס מוקרם ופטריות ממולאות בצ'וריסו, פטריות ממולאות בצ'וריסו, ו Timbales פודינג מלוח של ירקות חרדל & פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 375°f. קלות חמאה אפייה צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז sauté chorizo, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מעבירים עם כף מחוררת למגבות נייר כדי לנקז בקצרה, ולאחר מכן להעביר צ ' וריסו לתבנית אפייה. שמור שומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
מוסיפים שמן כפות שנותר לשומן במחבת וחום על חום גבוה בינוני, ואז פטריות sauté, ערבוב מדי פעם, עד פטריות נוזליות לתת את הוא התאדה פטריות הם השחמה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להוסיף צ ' ילה ו sauté, ערבוב, עד שהתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
6
העברה לתבנית אפייה עם צ ' וריסו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
פירה 2 כוסות תירס עם גבינת שמנת, קמח תירס, וסוכר במעבד מזון עד חלקה ככל האפשר (תערובת עדיין יהיה מגורען).
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
לטאטא יחד ביצים, חלב ומלח בקערה גדולה עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
לטאטא פירה תירס, בצל ירוק, 1 1/2 גבינות כוסות, ונשאר 2 כוסות תירס עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
יוצקים תערובת לתבנית אפייה ומפזרים באופן שווה עם גבינת כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
11
אופים עד נפוח, להגדיר, וזהב, 50 דקות עד 1 שעה. מגניב מעט לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
פודינג יכול להיות אפוי 1 יום קדימה, אם כי מרקם לא יהיה קל או שמנת. מגניב לגמרי, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. מחממים, חשופים, בתנור 177° 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

מרכיבים

8שרימפס וורידיםחמאה לשמון צלחת אפייהחמאה לשמון צלחת אפייה567חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילות גרעיני תירס קפוא, מופשר (4 כוסות)חבילות גרעיני תירס קפוא, מופשר (4 כוסות)113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת שמנת, מרוכךגבינת שמנת, מרוכך340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות קרמיני, גזוז ופרוס דקפטריות קרמיני, גזוז ופרוס דק6largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)11 כף אורגנו מיובשקצוץ דק jalapeño צ'ילה כולל זרעיםקצוץ דק jalapeño צ'ילה כולל זרעים5911 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 פאונד גבינת מונטריי ג'ק, מגורד גס1/2 פאונד גבינת מונטריי ג'ק, מגורד גס22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק, קצוץ דקבצל ירוק, קצוץ דק227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צ'וריסו ספרדי (נקניק חזיר מתובל נרפא), מעטפת מושלכת ונקניקייה לרבעים לאורך, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/3 אינץצ'וריסו ספרדי (נקניק חזיר מתובל נרפא), מעטפת מושלכת ונקניקייה לרבעים לאורך, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/3 אינץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס צהוב (לא גס)קמח תירס צהוב (לא גס)