פודינג תירס עם צ'וריסו ופטריות
פודינג תירס עם צ'וריסו ופטריות נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח תירס, שמן זית, גבינת מונטריי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו תירס מוקרם ופטריות ממולאות בצ'וריסו, פטריות ממולאות בצ'וריסו, ו Timbales פודינג מלוח של ירקות חרדל & פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 375°f. קלות חמאה אפייה צלחת.
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז sauté chorizo, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, 6 עד 8 דקות.
מעבירים עם כף מחוררת למגבות נייר כדי לנקז בקצרה, ולאחר מכן להעביר צ ' וריסו לתבנית אפייה. שמור שומן במחבת.
מוסיפים שמן כפות שנותר לשומן במחבת וחום על חום גבוה בינוני, ואז פטריות sauté, ערבוב מדי פעם, עד פטריות נוזליות לתת את הוא התאדה פטריות הם השחמה, כ 8 דקות.
להוסיף צ ' ילה ו sauté, ערבוב, עד שהתרכך, על 1 דקה.
העברה לתבנית אפייה עם צ ' וריסו.
פירה 2 כוסות תירס עם גבינת שמנת, קמח תירס, וסוכר במעבד מזון עד חלקה ככל האפשר (תערובת עדיין יהיה מגורען).
לטאטא יחד ביצים, חלב ומלח בקערה גדולה עד בשילוב היטב.
לטאטא פירה תירס, בצל ירוק, 1 1/2 גבינות כוסות, ונשאר 2 כוסות תירס עד בשילוב.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה ומפזרים באופן שווה עם גבינת כוס הנותרים.
אופים עד נפוח, להגדיר, וזהב, 50 דקות עד 1 שעה. מגניב מעט לפני ההגשה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
פודינג יכול להיות אפוי 1 יום קדימה, אם כי מרקם לא יהיה קל או שמנת. מגניב לגמרי, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. מחממים, חשופים, בתנור 177° 20 עד 25 דקות.