קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

פודינג תירס עם צ'וריסו ופטריות

פודינג תירס עם צ'וריסו ופטריות
פודינג תירס עם צ'וריסו ופטריות נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח תירס, שמן זית, גבינת מונטריי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו תירס מוקרם ופטריות ממולאות בצ'וריסו, פטריות ממולאות בצ'וריסו, ו Timbales פודינג מלוח של ירקות חרדל & פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 375°f. קלות חמאה אפייה צלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז sauté chorizo, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מעבירים עם כף מחוררת למגבות נייר כדי לנקז בקצרה, ולאחר מכן להעביר צ ' וריסו לתבנית אפייה. שמור שומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מוסיפים שמן כפות שנותר לשומן במחבת וחום על חום גבוה בינוני, ואז פטריות sauté, ערבוב מדי פעם, עד פטריות נוזליות לתת את הוא התאדה פטריות הם השחמה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להוסיף צ ' ילה ו sauté, ערבוב, עד שהתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
6
העברה לתבנית אפייה עם צ ' וריסו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
פירה 2 כוסות תירס עם גבינת שמנת, קמח תירס, וסוכר במעבד מזון עד חלקה ככל האפשר (תערובת עדיין יהיה מגורען).
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
לטאטא יחד ביצים, חלב ומלח בקערה גדולה עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
לטאטא פירה תירס, בצל ירוק, 1 1/2 גבינות כוסות, ונשאר 2 כוסות תירס עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
יוצקים תערובת לתבנית אפייה ומפזרים באופן שווה עם גבינת כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
11
אופים עד נפוח, להגדיר, וזהב, 50 דקות עד 1 שעה. מגניב מעט לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
פודינג יכול להיות אפוי 1 יום קדימה, אם כי מרקם לא יהיה קל או שמנת. מגניב לגמרי, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. מחממים, חשופים, בתנור 177° 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

8שרימפס וורידיםחמאה לשמון צלחת אפייהחמאה לשמון צלחת אפייה567דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילות גרעיני תירס קפוא, מופשר (4 כוסות)חבילות גרעיני תירס קפוא, מופשר (4 כוסות)113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת שמנת, מרוכךגבינת שמנת, מרוכך340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות קרמיני, גזוז ופרוס דקפטריות קרמיני, גזוז ופרוס דק6largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)12 כפיות אבקת שוםקצוץ דק jalapeño צ'ילה כולל זרעיםקצוץ דק jalapeño צ'ילה כולל זרעים5911 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 פאונד גבינת מונטריי ג'ק, מגורד גס1/2 פאונד גבינת מונטריי ג'ק, מגורד גס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1חתיכות טופי הית' ברמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק, קצוץ דקבצל ירוק, קצוץ דק227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צ'וריסו ספרדי (נקניק חזיר מתובל נרפא), מעטפת מושלכת ונקניקייה לרבעים לאורך, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/3 אינץצ'וריסו ספרדי (נקניק חזיר מתובל נרפא), מעטפת מושלכת ונקניקייה לרבעים לאורך, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/3 אינץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס צהוב (לא גס)קמח תירס צהוב (לא גס)