פודינג תפוחים ג'ינג'ר וקרמל
Puddings תפוח ג'ינג'ר וקרמל הוא lacto אובו צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 475 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חמאה, ביקרבונט של סודה, ג'ינג'ר גזע משומר, ואבקת אפייה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-81 היו אומרים שזה פגע במקום. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קרמל תפוח ג'ינג'ר קראמבל, ג'ינג'ר קרמל תפוח גאלט, ו עוגת זנגביל עם ציפוי קרמל תפוח.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
קל חמאה וקמח 6 x 8cm עמוק ramekins, הקשה על עודף קמח.
מחממים את החמאה במחבת עד הקצפה, מוסיפים את התפוח ומבשלים במשך 1 דקות על חום בינוני. לזרוק את הסוכר ולבשל עד מומס. לחלק בין ramekins.
עבור פודינג, להכות את החמאה וסוכר יחד עם מקציף חשמלי עד בשילוב מלא. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את הביצה, החמאה, זנגביל קצוץ וסירופ זנגביל, ואז מערבבים את זה לתוך תערובת החמאה. מקפלים את הקמח, זנגביל הקרקע, אבקת אפייה, סודה לשתייה קמצוץ של מלח. מחלקים בין ramekins כך שהם מלאים 1cm מתחת לראש.
מניחים אותם על מגש אפייה ואופים במשך 20 דקות, עד הזהב ועולה.
מגישים חם, מאובק עם סוכר הדובדבן. ללוות עם קרם או פודינג.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "