פודינגי אוכמניות ותפוחי יורקשייר
המתכון Blackberry & apple Puddings יורקשייר יכול להתבצע בעוד כ-40 דקות. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 6 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-63 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חלב מלא שומן, ביצים, שמן חמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פודינג יורקשייר, Puddings בצל יורקשייר, ו הרד יורקשייר פודינגס.
הוראות
תנור חום ל 240C / מאוורר 220C / גז
מחממים את החמאה ואת 100 גרם של הסוכר במחבת, זורקים את התפוחים ומבשלים מעל חום גבוה במשך 3-4 דקות עד קרמל מעט רק מתחיל להתרכך. תניח בצד.
בקערה נקייה, לטאטא את הלבן ביצה עד מקציף, ואז לטאטא את שאר הסוכר, את כל הביצים, את הקמח ואת החלב. מערבבים את התפוחים ואת האוכמניות לתוך הבלילה.
מניחים 6 חור ללא מקל יורקשייר פודינג פח על חום גבוה ולהוסיף התזה של שמן לכל חור. כף גדולה של הבלילה לתוך כל חור, לוודא את כל הפרי משמש.
שים את הפח בתנור ולהשאיר במשך 15 דקות, בלי לפתוח את הדלת, עד נפוח וזהב.
הסר מהתנור בזהירות למקם כל פודינג על צלחת.
מגישים מיד עם פודינג או גלידת וניל.