קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינגי אוכמניות ותפוחי יורקשייר

פודינגי אוכמניות ותפוחי יורקשייר
המתכון Blackberry & apple Puddings יורקשייר יכול להתבצע בעוד כ-40 דקות. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 6 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-63 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חלב מלא שומן, ביצים, שמן חמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פודינג יורקשייר, Puddings בצל יורקשייר, ו הרד יורקשייר פודינגס.

הוראות

1
תנור חום ל 240C / מאוורר 220C / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את החמאה ואת 100 גרם של הסוכר במחבת, זורקים את התפוחים ומבשלים מעל חום גבוה במשך 3-4 דקות עד קרמל מעט רק מתחיל להתרכך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בקערה נקייה, לטאטא את הלבן ביצה עד מקציף, ואז לטאטא את שאר הסוכר, את כל הביצים, את הקמח ואת החלב. מערבבים את התפוחים ואת האוכמניות לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים 6 חור ללא מקל יורקשייר פודינג פח על חום גבוה ולהוסיף התזה של שמן לכל חור. כף גדולה של הבלילה לתוך כל חור, לוודא את כל הפרי משמש.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
דַק-דַק-
5
שים את הפח בתנור ולהשאיר במשך 15 דקות, בלי לפתוח את הדלת, עד נפוח וזהב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מהתנור בזהירות למקם כל פודינג על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מגישים מיד עם פודינג או גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי