קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינגי אוכמניות ותפוחי יורקשייר

פודינגי אוכמניות ותפוחי יורקשייר
המתכון Blackberry & apple Puddings יורקשייר יכול להתבצע בעוד כ-40 דקות. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 6 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-63 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חלב מלא שומן, ביצים, שמן חמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פודינג יורקשייר, Puddings בצל יורקשייר, ו הרד יורקשייר פודינגס.

הוראות

1
תנור חום ל 240C / מאוורר 220C / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את החמאה ואת 100 גרם של הסוכר במחבת, זורקים את התפוחים ומבשלים מעל חום גבוה במשך 3-4 דקות עד קרמל מעט רק מתחיל להתרכך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בקערה נקייה, לטאטא את הלבן ביצה עד מקציף, ואז לטאטא את שאר הסוכר, את כל הביצים, את הקמח ואת החלב. מערבבים את התפוחים ואת האוכמניות לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים 6 חור ללא מקל יורקשייר פודינג פח על חום גבוה ולהוסיף התזה של שמן לכל חור. כף גדולה של הבלילה לתוך כל חור, לוודא את כל הפרי משמש.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
שים את הפח בתנור ולהשאיר במשך 15 דקות, בלי לפתוח את הדלת, עד נפוח וזהב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מהתנור בזהירות למקם כל פודינג על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים מיד עם פודינג או גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'