Pot-au-Feu עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1117 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, טרגון, כרוב סבוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה של בון אפטיט יש 31 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, ו פסטה פהיטה בסיר אחד.
הוראות
1
להביא הראשון 5 מרכיבים 8 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני, ערבוב עד סוכר ומלח להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מהחום; תן להתקרר לטמפרטורת החדר.
3
מניחים חזה בקר וצלעות קצרות בתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים מלח מעל כדי לכסות לחלוטין. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר בשר; לשטוף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6
במקום הראשון 6 מרכיבים במרכז שכבה משולשת של cheesecloth. לאסוף את הקצוות; לקשור עם חוט מטבח כדי ליצור צרור זר garni. לעטוף עצמות מח ב cheesecloth; לקשור לתוך צרור עם חוט. אם תרצה, לקשור זנב שור עם חוט סביב היקף כדי למנוע בשר ליפול עצמות.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים חזה בקר, צלעות קצרות, זר garni, עצמות מח, שור, עצמות בקר, עצמות עגל, חזה עגל, 2 גזר קצוץ, סלרי, ובצל בסיר כבד מאוד גדול.
מרכיבים שתצטרך
עצם עגל
8
מוסיפים מים כדי לכסות בשר (כ 7 qt.). מביאים לרתיחה, ברפרוף את כל חלאות ושומן שעולים אל פני השטח. להפחית חום ומבשלים, ברפרוף מדי פעם, עד צלעות קצרות מכרז, 22 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
9
להעביר צלעות קצרות לתבנית אפייה 13x9x2"; להוסיף 4 מרק כוסות מ סיר ואוהל עם לסכל כדי לשמור על בשר חם ולח.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים נקניק לסיר; ממשיכים להתבשל עד שהנקניק מבושל דרך והבשר שנותר רך, כ -30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
11
להעביר נקניק, חזה בקר, זנב שור, ועצמות מח צלחת עם צלעות קצרות.
מרכיבים שתצטרך
12
מניחים מסננת גדולה על סיר גדול אחר; מסננים מרק, השלכת בשר, עצמות, ומוצקים אחרים במסננת. (אתה צריך להיות על מרק 10 כוסות.) להחזיר מרק לרתיחה; להוסיף לפת, כרוב, תפוחי אדמה, ו 2 " חתיכות של גזר. מבשלים עד ירקות רכים אבל לא רגשני, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
13
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה כדי להפוך את סלסה ורדה. מתבלים במלח ופלפל; מניחים בצד. מערבבים קרם frache ו חזרת בקערה קטנה אחרת; העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
14
מעבירים ירקות למגש. דק פרוסת חזה מול הדגן; לחתוך נקניק ל 2 " חתיכות. להחזיר בשרים לתבנית אפייה. מרק העונה בסיר לטעום עם מלח ופלפל; לחלק בין קערות. (שמור מרק בשר לשימוש נוסף.)
מרכיבים שתצטרך
15
מגישים בשרים וירקות עם סלסה ורדה, קרם פרשה חזרת, ושני חרדל בקערות קטנות לצד.