פוט-או-פאו
Pot-au-Feu עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1105 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 87 גר' של שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך בצל, צ'אק בקר קשור צלי, מקשטים: פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. נסו סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, ו פסטה פהיטה בסיר אחד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הסעה ל 218° או תנור רגיל ל450 עם מתלה באמצע.
בשר טפיחה יבש, ואז לשפשף עם 2 1/2 כפיות מלח (סך) ולסדר שכבה 1 במחבת אפייה רדודה גדולה עם בצל רדוד וגזר חצוי. צלי, מפנה מדי פעם, עד בשרים וירקות משחימים היטב, 35 עד 45 דקות בתנור הסעה; 45 דקות עד 1 שעה בתנור רגיל.
מעבירים בשרים וירקות לסיר עם כל מיצים מחבת. מחבת Deglaze עם קצת מים, גירוד חתיכות חומות, ולאחר מכן להוסיף לסיר עם מים (6 ליטרים) ו 1 כפית מלח. להביא רתיחה, קצף ברפרוף ושומן מפני השטח.
קשור סלרי, פטרוזיליה, קורנית, עלי דפנה, גרגירי פלפל, וציפורן בחבילת גבינה ולהוסיף לסיר.
חותכים חלק ירוק כהה כרישה, שמירה על שארית, לשטוף. מקפלים ירקות ולקשור ב 2 צרורות, ולאחר מכן להוסיף סיר. בעדינות מבשלים, חשוף, ברפרוף לפי הצורך, עד הבשרים הם מאוד רך, על 3 שעות.
מחממים תנור ל 93° עם מתלה בשליש התחתון.
מעבירים בשרים למחבת אפייה רדודה, משליכים עצמות מצלעות קצרות, ומחממים, מכוסים בנייר כסף, בתנור. להשליך צרור cheesecloth, כרישה ירקות, בצל מבושל וגזר מן מרק, ואז לרפרף שומן מן מרק עם רחפן או כף גדולה ולשמור מרק חם על חום נמוך.
מסדרים marrowbones (אם משתמשים) זקוף בשכבה 1 בסיר בינוני ולהוסיף מרק מספיק מן הסיר (כ 1 ליטר) כדי לכסות את העצמות.
מוסיפים 1 כפית מלח ומבשלים בעדינות, חשופים, עד מח רך, 15 עד 20 דקות.
בעוד marrowbones לבשל, מבשלים בצל רותח כרישה עם 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל במרק שנותר בסיר גדול, חשוף, 15 דקות.
מוסיפים גזר קטן לפת ומבשלים, חשופים, עד שכל הירקות רכים, כ 15 דקות.
לקצץ שורשים כרישה, שמירה על הקצוות ללא פגע, לאחר מכן, החל 1 1/2 אינץ ' מקצה השורש, לחתוך כל כרישה לאורך ולשטוף בין שכבות. לקשור כרישה יחד ב 2 צרורות, קשירת כל חבורה ב 2 מקומות.
Blanch בצל רותח בסיר בינוני של מים רותחים 1 דקה, ואז לנקז לקלף.
להעביר marrowbones עם מלקחיים על מגש (להשליך נוזל) ומגישים עם פרוסות באגט ומלח גס.
להשליך עצם מצלי צ 'אק לחתוך צ' אק 1/2 אינץ ' עבה, ולאחר מכן לארגן, יחד עם בשר מצלעות קצרות, על מגש גדול.
מעבירים ירקות למגש עם כפית מחוררת וחותכים את החוט כרישה.
מרק העונה עם מלח ופלפל, ואז כפית כמה על בשרים וירקות כדי להרטיב ולהגיש את השארית בטורין מרק.
כדי לאכול, לצקת מרק על בשרים וירקות בצלחות מרק, ולאחר מכן מערבבים חזרת וחרדל לפי הטעם.
* בשרים יכולים להיות מבושלים 1 יום קדימה. מרק צמרמורת ובשר בנפרד, חשוף, עד מקורר לחלוטין, ואז לכסות. כדי לחמם בשר, להסיר שומן מוצק מן מרק, ואז להחזיר בשרים מרק ולהביא לאט לאט לרתיחה, על 1 שעה, לפני העברת בשרים לתנור ובישול ירקות.* ירקות ניתן לחתוך קשור 1 יום קדימה. צינה בנפרד, מכסה גזר לפת עם מים.