פוטי טורקיה אחרי חג המולד
ניתן להכין את המתכון לאחר חג המולד פטריית הודו בתוך כשעה ו-25 דקות . מתכון זה מכיל 6 מנות עם 164 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. תמורת 60 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור מזנון. גשו לסופר וקנו מאפים), חלב, סלרי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 11 מעריצים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 46% , וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טורקיה פוטי , טורקיה פוטי ופטי טורקיה .
הוראות
במחבת מטגנים גזר, בצל, סלרי, טימין ופלפל בחמאה עד שהירקות רכים. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, משלבים הודו וקמח; לנער למעיל.
מוסיפים הודו, מרק ושעועית ירוקה לתערובת הירקות; לערבב היטב. קו 9-in. צלחת פאי עם קרום תחתון.
מרדדים את שאר המאפה כך שיתאים לחלק העליון של הפאי; קצוות איטום וחליל.
מברישים בחלב. מכסים את הקצוות בצורה רופפת בנייר כסף.
אופים ב-350 מעלות למשך 55-65 דקות או עד להזהבה.