פוטנסקה אדומה
המתכון האדום Puttanescan Snapper מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. לכו לחנות ותרימו פילה סנאפר, פטרוזיליה שטוחה, עלי פטרוזיליה שטוחים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, פוטנסקה אדום מטוגן, ו Puttanesca Snapper אדום מטוגן מהיר עם פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177° (180C).
מניחים את פילה סנאפר בתבנית אפייה זכוכית רדודה העליון עם מיץ לימון ופלפל.
כדי להפוך את הרוטב, במחבת nonstick גדול על חום בינוני, לחמם את השמן.
מוסיפים את הבצל והשום והמרוט, מערבבים לעתים קרובות, במשך 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות, הזיתים, צלפים, אנשובי, בזיליקום, אורגנו ועלה דפנה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 5 דקות.
יוצקים את הרוטב על פילה העליון עם פטרוזיליה קצוצה. מכסים בנייר אלומיניום ואופים עד שהדגים רק מפרידים כאשר נלחצים במזלג, כ -30 דקות.
כדי לשרת, לחלק בין 4 צלחות בודדות. מעל כל אחד עם טריז לימון ו sprig פטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.