המתכון האדום Puttanescan Snapper מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. לכו לחנות ותרימו פילה סנאפר, פטרוזיליה שטוחה, עלי פטרוזיליה שטוחים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, פוטנסקה אדום מטוגן, ו Puttanesca Snapper אדום מטוגן מהיר עם פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177° (180C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים את פילה סנאפר בתבנית אפייה זכוכית רדודה העליון עם מיץ לימון ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה סנאפר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
3
כדי להפוך את הרוטב, במחבת nonstick גדול על חום בינוני, לחמם את השמן.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הבצל והשום והמרוט, מערבבים לעתים קרובות, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את העגבניות, הזיתים, צלפים, אנשובי, בזיליקום, אורגנו ועלה דפנה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
גב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
6
יוצקים את הרוטב על פילה העליון עם פטרוזיליה קצוצה. מכסים בנייר אלומיניום ואופים עד שהדגים רק מפרידים כאשר נלחצים במזלג, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולד
7
הסר וזרוק את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
8
כדי לשרת, לחלק בין 4 צלחות בודדות. מעל כל אחד עם טריז לימון ו sprig פטרוזיליה.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.