קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

פוטנסקה כרובית

פוטנסקה כרובית
פוטנסקה כרובית יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 661 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות שימורים, צלפים, זיתים kalamatan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-278 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: Penne Puttanesca כרובית, כרובית ברוטב פוטנסקה, ו Puttanescan II.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה עד אל דנטה, בהזמנת 1 כוס מי בישול הפסטה לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הכרובית ומבשלים, תוך ערבוב רק מדי פעם, עד זהב ומקורמל היטב, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
4
מוסיפים את השום, פלפל אדום מרוסק, וקמצוץ טוב של מלח ופלפל ומבשלים דקה נוספת עד שהשום ריחני.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים את העגבניות עם המיצים, הזיתים והצלפים שלהם. המשך לבשל עד הכרובית רכה, אבל לא רגשני, על 5 דקות יותר. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
6
מוסיפים את הפסטה המבושלת לתערובת הכרובית וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
7
מוסיפים חלק ממי בישול הפסטה ומבשלים על אש נמוכה עד שהתערובת של הרוטב והפסטה והכרובית נוצרת לרוטב.מערבבים את הפטרוזיליה, ולאחר מכן מחלקים את הפסטה בין קערות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מגישים עם פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן