פוטנסקה כרובית
פוטנסקה כרובית יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 661 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות שימורים, צלפים, זיתים kalamatan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-278 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: Penne Puttanesca כרובית, כרובית ברוטב פוטנסקה, ו Puttanescan II.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה עד אל דנטה, בהזמנת 1 כוס מי בישול הפסטה לפני ניקוז.
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הכרובית ומבשלים, תוך ערבוב רק מדי פעם, עד זהב ומקורמל היטב, 8-10 דקות.
מוסיפים את השום, פלפל אדום מרוסק, וקמצוץ טוב של מלח ופלפל ומבשלים דקה נוספת עד שהשום ריחני.
מוסיפים את העגבניות עם המיצים, הזיתים והצלפים שלהם. המשך לבשל עד הכרובית רכה, אבל לא רגשני, על 5 דקות יותר. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
מוסיפים את הפסטה המבושלת לתערובת הכרובית וזורקים לשלב.
מוסיפים חלק ממי בישול הפסטה ומבשלים על אש נמוכה עד שהתערובת של הרוטב והפסטה והכרובית נוצרת לרוטב.מערבבים את הפטרוזיליה, ולאחר מכן מחלקים את הפסטה בין קערות.