קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

פוטנסקה כרובית

פוטנסקה כרובית
פוטנסקה כרובית יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 661 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות שימורים, צלפים, זיתים kalamatan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-278 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: Penne Puttanesca כרובית, כרובית ברוטב פוטנסקה, ו Puttanescan II.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה עד אל דנטה, בהזמנת 1 כוס מי בישול הפסטה לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיפים את הכרובית ומבשלים, תוך ערבוב רק מדי פעם, עד זהב ומקורמל היטב, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
4
מוסיפים את השום, פלפל אדום מרוסק, וקמצוץ טוב של מלח ופלפל ומבשלים דקה נוספת עד שהשום ריחני.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
5
מוסיפים את העגבניות עם המיצים, הזיתים והצלפים שלהם. המשך לבשל עד הכרובית רכה, אבל לא רגשני, על 5 דקות יותר. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
6
מוסיפים את הפסטה המבושלת לתערובת הכרובית וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
7
מוסיפים חלק ממי בישול הפסטה ומבשלים על אש נמוכה עד שהתערובת של הרוטב והפסטה והכרובית נוצרת לרוטב.מערבבים את הפטרוזיליה, ולאחר מכן מחלקים את הפסטה בין קערות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
8
מגישים עם פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן