פוטנסקה כרובית יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 661 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות שימורים, צלפים, זיתים kalamatan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-278 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: Penne Puttanesca כרובית, כרובית ברוטב פוטנסקה, ו Puttanescan II.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה עד אל דנטה, בהזמנת 1 כוס מי בישול הפסטה לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הכרובית ומבשלים, תוך ערבוב רק מדי פעם, עד זהב ומקורמל היטב, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
4
מוסיפים את השום, פלפל אדום מרוסק, וקמצוץ טוב של מלח ופלפל ומבשלים דקה נוספת עד שהשום ריחני.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים את העגבניות עם המיצים, הזיתים והצלפים שלהם. המשך לבשל עד הכרובית רכה, אבל לא רגשני, על 5 דקות יותר. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
זיתים בשלים שלמים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירס
6
מוסיפים את הפסטה המבושלת לתערובת הכרובית וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
זיתים בשלים שלמים
7
מוסיפים חלק ממי בישול הפסטה ומבשלים על אש נמוכה עד שהתערובת של הרוטב והפסטה והכרובית נוצרת לרוטב.מערבבים את הפטרוזיליה, ולאחר מכן מחלקים את הפסטה בין קערות.