פוטנסקה נקניק איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Puttanescan נקניק איטלקי. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם רסק אנשובי, פלפל, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פוטנסקה נקניק איטלקי, רוטב פוטנסקה איטלקי קלאסי, ו ספגטי אלה פוטנסקה, בסגנון איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מניחים נקניק, בצל, פלפל, ושום בתנור הולנדי מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני גבוה; לטגן 8 דקות, ערבוב להתפורר.
מוסיפים עגבניות, זיתים, רסק עגבניות, צלפים, ומרח אנשובי למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים פסטה, משליכים היטב לשלב. תערובת פסטה כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול; מפזרים באופן שווה עם גבינה.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד גבינה נמסה ומתחיל חום.