תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Puttanesca פיצה עם Taleggio ו Arugulan. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 973 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. לכי לחנות וקחי את ארוגולה התינוק, מלח כשר, עגבניות שזיף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו Pizzettas בגריל עם Parmigiano, Prosciutto ו Arugulan ועם Taleggio ו Puttanesca, ניוקי עם ארוגולה, מורלס וטלג'יו, ו סלט תפוחי אדמה חם עם טאלג'יו וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים אבן פיצה בתנור 500 מעלות F. אבק העליון של קליפת פיצה עם קמח סולת, ולהניח את הבצק פיצה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולת
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את הזיתים, צלפים, עגבניות, פתיתי שום ופלפל אדום בקערה קטנה. מתבלים במלח וטפטוף של שמן זית.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
יוצקים את המים החמים לתוך קערה קטנה (אם המים חמים מדי השמרים ימותו ואם המים קרים מדי השמרים לא יפעלו). מערבבים את הסוכר ושמרים יבשים לשלב ולתת לשבת 15 דקות. החלק העליון של המים יהיה בועה וריח מאוד שמרים, זה מה שאתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מערבבים את הקמח והמלח בקערת ערבוב גדולה. הפוך באר במרכז ויוצקים בשמן זית ומים שמרים. בהדרגה מערבבים את הקמח לתוך הנוזל, באמצעות מזלג. ברגע שרוב הקמח כבר שולב, להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה חלק, נקי מאובק בקמח ספסל. השתמש בידיים כדי ללוש את הבצק לעקביות חלקה.