תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Puttanesca פיצה עם Taleggio ו Arugulan. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 973 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. לכי לחנות וקחי את ארוגולה התינוק, מלח כשר, עגבניות שזיף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו Pizzettas בגריל עם Parmigiano, Prosciutto ו Arugulan ועם Taleggio ו Puttanesca, ניוקי עם ארוגולה, מורלס וטלג'יו, ו סלט תפוחי אדמה חם עם טאלג'יו וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים אבן פיצה בתנור 500 מעלות F. אבק העליון של קליפת פיצה עם קמח סולת, ולהניח את הבצק פיצה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולת
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים את הזיתים, צלפים, עגבניות, פתיתי שום ופלפל אדום בקערה קטנה. מתבלים במלח וטפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
מורחים בעדינות את רוטב הפוטנסקה על בצק הפיצה ומעל עם הטלג ' יו.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
גבינת טלג ' יו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
4
מניחים את הפיצה על אבן הפיצה או מגש ואופים עד שהקרום חום ופריך והגבינה מותכת, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
בצל קצוץ (2 בצלים)
5
לקראת סוף זמן הבישול, מלבישים קלות את הארוגולה בשמן זית וקמצוץ מלח. למעלה פיצה סיים מיד עם ארוגולה, לחתוך לחתיכות ולהגיש חם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
חזה עוף רוטיסרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
יוצקים את המים החמים לתוך קערה קטנה (אם המים חמים מדי השמרים ימותו ואם המים קרים מדי השמרים לא יפעלו). מערבבים את הסוכר ושמרים יבשים לשלב ולתת לשבת 15 דקות. החלק העליון של המים יהיה בועה וריח מאוד שמרים, זה מה שאתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
רצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
7
מערבבים את הקמח והמלח בקערת ערבוב גדולה. הפוך באר במרכז ויוצקים בשמן זית ומים שמרים. בהדרגה מערבבים את הקמח לתוך הנוזל, באמצעות מזלג. ברגע שרוב הקמח כבר שולב, להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה חלק, נקי מאובק בקמח ספסל. השתמש בידיים כדי ללוש את הבצק לעקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מים שמרים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8
מניחים את הבצק בקערת ערבוב משומנת קלות. מכסים בניילון נצמד וממוקמים במקום חם עד שהבצק מכפיל את גודלו, לפחות 1 שעה 30 דקות.