זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: שתי שעועית, פוי עדשים, פטן וסלט פטרוזיליה, סלט פוי עדשים עם ירקות מקורמלים, ו סלט גזר ושעועית צלוי עם פטה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בדיל רדוד צלוי, לזרוק יחד חצי השמן, כמון, גזר וכמה תיבול. צלוי במשך 25 דקות, מפנה באמצע הבישול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
גב שומן חזיר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
טפטוף על הדבש, מערבבים וצולים במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4
בינתיים, לחמם בעדינות את העדשים עם בצל, מיץ לימון, שמן שנותר וכמה מלח ופלפל. אפשר להתקרר מעט בזמן שהגזר מסיים לבשל.
שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.