פויו אפרסמון וסלט אבוקדו
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? פויו אפרסמון וסלט אבוקדו יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך שמן זית, גרגיר נחלים, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט אפרסמון מתוק פויו, סלט אפרסמון פויו עם ארוגולה ורימון, ו אנדיב בלגי, אפרסמון Fuyu, סלט תרד תינוק עם ויניגרט חרדל דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד מיץ לימון, מים, מיסו, פלפל, ומלח בבלנדר עד חלקה. עם מנוע פועל, להוסיף שמן בזרם איטי ב 3 קבוצות, מיזוג עד emulsified לאחר כל תוספת. מתבלים במלח ופלפל.
חצי, בור, וקילוף אבוקדו, ולאחר מכן לחתוך דק תשבצים. בעדינות לזרוק יחד אבוקדו, אפרסמונים, ו 6 כפות רוטב. לזרוק גרגיר הנחלים עם מספיק רוטב כדי מעיל (כ 3 כפות) בקערה אחרת.
מחלקים תערובת אפרסמון בין 6 צלחות העליון עם גרגיר הנחלים.
* זמין בשווקים אסיאתיים ו-Uwajimaya (800-889-1928).