פול אהדר בל רוז ולבן זבאדי
אם יש לך מלח, פלפל, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במטבעה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מנטה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו רוז בל לבן (פודינג אורז) (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את האורז לתוך מים מלוחים רותחים. מרתיחים קשה במשך כ 14 דקות, עד שהוא כמעט אבל לא לגמרי רך.
לנקז ולהחזיר למחבת. מערבבים 3 כפות שמן, עשבי תיבול, מלח ופלפל לפי הטעם.
שים את המכסה על ולהשאיר את המחבת על חום נמוך מאוד עבור האורז קיטור במשך כ 15 דקות, או עד מכרז.
מרתיחים את פול במים מומלחים במשך כמה דקות, עד רך, ואז לנקז. מערבבים בעדינות לתוך האורז עם השמן שנותר.
מגישים חם או קר עם יוגורט, מוכה עם שום כתוש אם אתה רוצה וקצת מלח, נשפך על.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;