פולאו ירקות מעורבים
תערובת ירקות Pulao עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם שעועית, בצל, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו veg pulao או ירקות pulao, איך לעשות veg pulao, vrat ke chawal ka pulao או samvat pulao / sama pulao אורז, ו ירקות yakhni pulao, איך לעשות veg yakhni pulao (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה; מטגנים את ציפורן, עלי דפנה, מקלות קינמון, תרמילי הל, וזרעי כמון בשמן החם עד ריחני, 2 עד 3 דקות. מערבבים את הבצל ואת הדבק ג ' ינג ' ר-שום לתוך תערובת התבלינים ולהמשיך לבשל עד הבצל הם חום זהוב, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את הגזר, תפוחי אדמה, שעועית ירוקה, אפונה ואורז; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
יוצקים את המים על התערובת ומתבלים במלח; לערבב בעדינות לשלב.
מביאים את התערובת לרתיחה מלאה; מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים נמוך עד שהאורז רך, כ -20 דקות.
הסר את הכיסוי ולבשל עוד 15 דקות. מערבבים בעדינות לפני ההגשה.